Απίστευτο γκολ με κεφαλιά από τον Φετφατζίδη (vid)

Ο Γιάννης Φετφατζίδης σκόραρε κατά του Παναθηναϊκού και είναι ένα τέρμα που έχει τη δική του σημασία για τον 28χρονο ακραίο.

Απίστευτο γκολ με κεφαλιά από τον Φετφατζίδη (vid)

Στο 20’ της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Φετφατζίδης εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ζαχίντ στην περιοχή των «πράσινων» και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για τον 28χρονο άσο ήταν ένα γκολ που έχει ξεχωριστή σημασία.

Ο «Φέτφα» είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Ως επαγγελματίας παίκτης είναι η πρώτη φορά που σκόραρε εναντίον του Παναθηναϊκού. Δεν το είχε κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το έκανε τώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για τον 28χρονο ακραίο επιθετικό αυτό το γκολ ήταν το όγδοο που σημείωσε στη Super League. Έξι έχει πετύχει με τον Ολυμπιακό και δύο με τον Άρη. Με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων σκόραρε για πρώτη φορά πέρσι στις 18 Μαρτίου στο 5-0 επί του Απόλλωνα.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ο «Φέτφα» σκόραρε με το κεφάλι κατά του Παναθηναϊκού. Επίσης είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει και βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά. Έχει πετύχει γκολ και με απευθείας φάουλ, αλλά με κεφαλιά δεν το έχει κάνει ξανά, καθώς συνήθιζε να σκοράρει με σουτ με το αριστερό του πόδι.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη