Ολυμπιακός: Το έχει κάνει ξανά ο Γκιγιέρμε (vids)

Και στο περσινό πρωτάθλημα ο Γκιγιέρμε είχε σημειώσει ακριβώς ίδιο γκολ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ολυμπιακός: Το έχει κάνει ξανά ο Γκιγιέρμε (vids)

Ο Γκιγιέρμε το παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο πως τη φάση που σκόραρε την έχουν δουλέψει πολύ στις προπονήσεις. Συγκεκριμένα ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ και ο Βραζιλιάνος χαφ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δουλέψει πολύ τις στατικές φάσεις και δεν είναι τυχαίο πως φέτος πολλά από τα γκολ τους προέρχονται από τέτοιες στιγμές του αγώνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς με τους ποδοσφαιριστές του έχουν δουλέψει αυτές τις φάσεις από πέρσι, όμως, φέτος τους βγαίνουν πολύ πιο εύκολα.

Ο Γκιγιέρμε, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνει γκολ με αυτόν τον τρόπο. Ακριβώς ίδιο τέρμα είχε πετύχει στο περσινό πρωτάθλημα. Ήταν το εντός έδρας ματς με τη Ξάνθη όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 4-0. Τότε ο Φορτούνης είχε εκτελέσει το κόρνερ και ο Γκιγιέρμε είχε πεταχτεί στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά την είχε στείλει στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ.

Το ίδιο γκολ είχε βάλει και φέτος στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν. Πάλι ο Βαλμπουενά είχε εκτελέσει το κόρνερ και ο Γκιγιέρμε πάλι στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά είχε κάνει σκοράρει για να ανοίξει το σκορ.

Δείτε το περσινό γκολ του Γκιγιέρμε που είχε προέλθει από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη

Δείτε και το γκολ του με τον Βόλο

Και το γκολ του με τη Βικτόρια Πλζεν