Οι Μαροκινοί πιέζουν τον Χαλίλχοτζιτς για τον Ελ Αραμπί

Μετά και το γκολ του Ελ Αραμπί επί του Βόλου στο Μαρόκο έχει ανοίξει κουβέντα για τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Οι Μαροκινοί πιέζουν τον Χαλίλχοτζιτς για τον Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και στο παιχνίδι με τον Βόλο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα σημειώνοντας το τέταρτο τέρμα του τη φετινή σεζόν. Ο Μαροκινός φορ έχει ήδη σκοράρει δύο φορές στο πρωτάθλημα και δύο φορές στα προκριματικά του Champions League.

Με τη μέχρι τώρα παρουσία του και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τα αντίπαλα δίχτυα δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς που το καλοκαίρι επέμεινε στη μεταγραφή του και ήταν ο παίκτης που ήθελε περισσότερο από κάθε άλλον για την ενίσχυση της επίθεσης. Το γκολ που σημείωσε ο 32χρονος φορ στον Βόλο έγινε θέμα και στην πατρίδα του.

Στις τελευταίες κλήσεις της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του δεν υπήρχε το όνομα του επιθετικού του Ολυμπιακού. Μάλιστα τότε είχε ρωτηθεί ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και είχε πει: «Δεν γνωρίζω τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Πρέπει να εξετάσω την ποδοσφαιρική του πορεία για να δούμε αν αξίζει να επιλεγεί. Η πόρτα δεν θα κλείσει ποτέ γι’ αυτόν και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον», ήταν η απάντηση που είχε δώσει ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Τη συγκεκριμένη δήλωση την αναπαράγουν τα Μέσα της πατρίδας του μετά και το γκολ που σημείωσε στον Βόλο. Ο Ελ Αραμπί είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει επαφή με τα δίχτυα και στο Μαρόκο ανοίγει από τώρα η κουβέντα περί επιστροφής του στην Εθνική ομάδα. Οι συμπατριώτες του επισημαίνουν, μάλιστα πως περιμένουν να τον δουν και στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Τότεναμ.