Ολυμπιακός - Βόλος 5-0: Όλα τα γκολ της αναμέτρησης (vids)

Δείτε σε VIDEO όλα τα γκολ του Ολυμπιακού από τη νίκη επί του ΝΠΣ Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός - Βόλος 5-0: Όλα τα γκολ της αναμέτρησης (vids)

Με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-0 τον νεοφώτιστο Βόλο στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική της Super League!

Ολυμπιακός-Βόλος 5-0: Με έκρηξη στο φινάλε το τρία στα τρία

Μόλις στο 12ο λεπτό, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Γκιγιέρμε με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βόλου.

Δείτε ΕΔΩ το 1-0 του Γκιγιέρμε

Στο 72ο λεπτό, ο Ελ Αραμπί εκμεταλλευόμενος ασίστ του Βαλμπουενά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βόλου, κάνοντας το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Δείτε ΕΔΩ το 2-0 του Ελ Αραμπί

Στο 79' ο νεοεισελθών Γκερέρο φάνηκε «σαν έτοιμος» από καιρό, καθώς με πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια ελίχθηκε στην περιοχή και «εκτέλεσε» τον αντίπαλο κίπερ στην κλειστή γωνία για το 3-0.

Δείτε ΕΔΩ το 3-0 του Γκερέρο

Συνεισφορά στο σκοράρισμα είχε και ο -για άλλη μια φορά εξαιρετικός- Βαλμπουενά, ο οποίος στο 83' μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Ποντένσε από τον Λύρατζη, γράφοντας το 4-0 για τους Πειραιώτες.

Δείτε ΕΔΩ το 4-0 του Βαλμπουενά

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουντανί, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε τη σέντρα του Κούτρη και από κοντά πλάσαρε σωστά με το αριστερό.

Δείτε ΕΔΩ το 5-0 του Σουντανί