Ολυμπιακός - Βόλος 5-0 Κριτική παικτών: Ξαναμάγεψε ο Ματιέ, «δάγκωνε» ο Καμαρά!

Διαβάστε την αξιολόγηση των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Βόλο, μέσα από τα "μάτια" του fosonline.gr

Ολυμπιακός - Βόλος 5-0  Κριτική παικτών: Ξαναμάγεψε ο Ματιέ, «δάγκωνε» ο Καμαρά!

ΣΑ: Όταν χρειάστηκε να βγάλει το... ψωμί του, το έκανε με τον άριστο τρόπο. Στο σουτ του Ζοάο στο 51’ συγκεκριμένα. Κατά τ’ άλλα δεν είχε κάποια άλλη πιο δύσκολη στιγμή στο αποψινό ματς.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Δεν είχε τις κούρσες που μας είχε συνηθίσει στα προηγούμενα παιχνίδια, σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερος επιθετικά, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να πει κάποιος ότι η εικόνα του ήταν αρνητική. Ίσα-ίσα...

Ολυμπιακός - Βόλος 5-0: Όλα τα γκολ της αναμέτρησης (vids)

ΣΙΣΕ: Δεν αντιμετώπισε τη δύσκολη φάση κατά τη διάρκεια του 90λέπτου και αν εξαιρεθούν ένα-δύο επιπόλαια λαθάκια, κατά τ’ άλλα τα πήγε μια χαρά.

ΜΕΡΙΑ: Είχε δύο σωτήρια τάκλιν. Το ένα στο 26’ προ του Γέντρισεκ που ήταν φάτσα με την κενή εστιά και στο 30’ πάλι προ του Γέντρισεκ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με κάποια αβίαστα λάθη, αλλά στην πορεία διορθώθηκε και σίγουρα παίρνει υψηλό βαθμό.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Αν εξαιρεθεί ένα λάθος που έκανε στο 19’, στρώνοντας με ένα κακό διώξιμο την μπάλα στον Τσοκάνη, από εκεί και πέρα βοήθησε αρκετά και στο επιθετικό κομμάτι από τα αριστερά, δημιουργώντας το πέμπτο γκολ.

Μαρτίνς: «Τον Ολυμπιακό του β' ημιχρόνου αξίζουν οι φίλαθλοί μας»

ΚΑΜΑΡΑ: Ξαναβρήκε τον εαυτό ο Αφρικανός, ο οποίος στα προηγούμενα ματς που είχε χρησιμοποιηθεί δεν θύμιζε τον περσινό Καμαρά. Έβγαινε πρώτος στην μπάλα, ήταν συγκεντρωμένος, οι πάσες του ήταν σωστές και σε γενικές γραμμές ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, βοηθώντας φυσικά πάρα πολύ και στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Είχε το γκολ στο 12’, μία κεφαλιά άουτ στο 21’, άλλο ένα σουτ στο 27’ άουτ, άλλο ένα σουτ στο 62’ που του το έβγαλε ο Γκαραβέλης. Τόσες φάσεις ούτε ο... Ελ Αραμπί δεν έκανε. Για ακόμη μία φορά ήταν αρχοντικός στα χαφ.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Τι να πρωτογράψεις για τον Γάλλο. Ασίστ στον Γκιγιέρμε στο 1-0, από τα πόδια του ήρθε το δοκάρι στο 21’ στο κακό διώξιμο του Μυστακίδη, από σπόντα είχε συμμετοχή στο 2-0 του Ελ Αραμπί, είχε δύο σουτάρες στο 11’ και στο 78’ και δεν γινόταν με την εμφάνιση που έκανε και απόψε να μην έβρισκε δίχτυα. Έστω και από την άσπρη βούλα (το 4-0), ο Βαλμπουενά γεύτηκε τους καρπούς μίας ακόμη γεμάτης εμφάνισης.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Επιπόλαιος ο Πορτογάλος σε πολλές περιπτώσεις. Ναι μεν κέρδισε το πέναλτι στο 4-0 χάρη στο πείσμα του, αλλά αρκετές από τις ενέργειές του δεν στέφθηκαν από επιτυχία. Σίγουρα ο Μαρτίνς περίμενε περισσότερα πράγματα από τον Πορτογάλο, ο οποίος ώρες - ώρες δείχνει αγχωμένος για να σκοράρει.

Ολυμπιακός-Βόλος 5-0: Με έκρηξη στο φινάλε το τρία στα τρία

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Σε όχι τόσο καλή βραδιά ο Σέρβος. Δεν του βγήκαν πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Η χειρότερή του στιγμή το γεγονός ότι θόλωσε στη φάση του 64’ που βγήκε μόνος του απέναντι στον Γκαραβέλη και πάσαρε σε λάθος χρόνο σε Ελ Αραμπί και Ποντένσε που ακολουθούσαν τη φάση. Ναι μεν ήταν οφσάιντ η συγκεκριμένη φάση, αλλά ο τρόπος που ενήργησε ο Σέρβος ήταν ολοφάνερο ότι είχε αγχωθεί.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού και αυτό είναι το σημαντικό. Το γκολ είναι η «τροφή» για τον επιθετικό. Από εκεί και πέρα, σίγουρα και ο ίδιος θα ήθελε να βοηθήσει περισσότερο.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Μπήκε στο 70’ αντί του Ραντζέλοβιτς, ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις και κατάφερε στο 94’ να πετύχει το πέμπτο γκολ του Ολυμπιακού.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Μπήκε στο 74’ αντί του Ελ Αραμπί και κατάφερε να σκοράρει στο 79’. Έδειξε και σήμερα ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι έτοιμος.

ΜΠΕΝΖΙΑ: Μπήκε στο 84’ αντί του Γκιγιέρμε και έπαιξε δίπλα στον Καμαρά, παίζοντας πότε ως «κόφτης» και πότε ως «8άρι». Πήρε την πρώτη γεύση από το Καραϊσκάκη και από τη νέα του ομάδα.