Τι κρατάει και τι αλλάζει ο Ολυμπιακός με τον Βόλο

Τι έδειξαν τα δύο πρώτα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά στο πρωτάθλημα και τι από αυτά θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς να το κρατήσει και απόψε, αλλά και τι θέλει να αλλάξει.

Τι κρατάει και τι αλλάζει ο Ολυμπιακός με τον Βόλο

Τα δύο πρώτα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα έχουν κάποια κοινά στοιχεία, τα οποίοι οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να τα κρατήσουν και στην αναμέτρηση με τον Βόλο. Από την άλλη, ωστόσο, υπάρχουν και κάποια πράγματα που θα ήθελαν να τα αλλάξουν προκειμένου να κάνουν και τη ζωή τους πιο εύκολη.

Οι Πειραιώτες για παράδειγμα στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο δυνατά και ο Ραντζέλοβιτς κέρδισε το πέναλτι που έκανε γκολ στο 6' ο Ελ Αραμπί.

Εξίσου δυνατό ήταν το ξεκίνημα της ομάδας του Πειραιά και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, στη Θεσσαλία. Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και στο 7' ο Βαλμπουενά ευστόχησε από τα έντεκα βήματα. Και στα δύο ματς ο Ολυμπιακός στο ίδιο χρονικό σημείο σκόραρε και μάλιστα από την άσπρη βούλα.

Το θέμα, όμως, είναι πως οι Πειραιώτες τελείωσαν το ματς με αυτά τα γκολ. Δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να σημειώσουν κι άλλο γκολ για να καθαρίσουν τα παιχνίδια και να πάρουν εύκολες νίκες. Και στις δύο αναμετρήσεις βέβαια οι Πειραιώτες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσουν τα ματς τα οποία δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Βέβαια στη Λάρισα φωνάζουν για τα γκολ που τους ακυρώθηκαν, αλλά το θέμα είναι πως το δυνατό ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια.