Ολυμπιακός: Δεν πάει για «λίφτινγκ» με Βόλο ο Μαρτίνς

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα δώσει ανάσες μόνο σε Μπουχαλάκη, Μασούρα και Τσιμίκα στο ματς με τους Θεσσαλούς και σκοπεύει να πάει με όσο το δυνατόν τα πιο «βαριά χαρτιά» του.

Ολυμπιακός: Δεν πάει για «λίφτινγκ» με Βόλο ο Μαρτίνς

Ο Βόλος ΝΠΣ δεν είναι ούτε Αστέρας Τρίπολης, ούτε ΑΕΛ. Και το λέμε από την άποψη ότι όταν έχει στο ρόστερ του έξι δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, αυτό από μόνο του αρκεί για να σημάνει «συναγερμός» στον Ρέντη ότι οι Θεσσαλοί θα εμφανιστούν στο Καραϊσκάκη με σκοπό να εκνευρίσουν τον Ολυμπιακό και να του κόψουν βαθμούς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εδώ και μία εβδομάδα μιλάει μόνο για τον Βόλο. Έχει αποφύγει να πει το οτιδήποτε για την Τότεναμ, καθώς αναγνωρίζει ότι οι νεοφώτιστοι εκτός από τους έξι δανεικούς του ΠΑΟΚ, έχει σε γενικές γραμμές και ένα αξιόλογο σύνολο. Άλλωστε οι δύο νίκες επί του Πανιωνίου και του Άρη στις πρώτες δύο αγωνιστικές, δείχνουν ότι είναι μία σοβαρή ομάδα και αποφασισμένη να μείνει στην κατηγορία.

Προειδοποίηση Μαρτίνς: «Όποιος δεν είναι έτοιμος με τον Βόλο...»

Όλα αυτά λοιπόν αναγκάζουν τον Μαρτίνς να μην προχωρήσει σε «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα, παρότι εκτός από την Τότεναμ ακολουθεί και ο Παναθηναϊκός. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει το βράδυ του Σαββάτου (14/9, 21.30) στο Καραϊσκάκη τα περισσότερα «βαριά χαρτιά» του, τους παίκτες που τράβηξαν το κουπί καλοκαιριάτικα στα προκριματικά και επανέφεραν τους «ερυθρόλευκους» στο Champions League.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πολύ να δώσει ανάσες σε τρεις: Ο ένας είναι σίγουρα ο Μασούρας, μιας και δεν βρίσκεται καν στην αποστολή. Ο δεύτερος αναμένεται να είναι ο Μπουχαλάκης και ο τρίτος ο Τσιμίκας. Τη θέση τους θα πάρουν οι Ραντζέλοβιτς, Καμαρά και Κούτρης.

Από εκεί και πέρα, ο Μεριά φαίνεται πώς θα συνεχίσει τη… non stop πορεία του εδώ και πολύ καιρό! Επιστρέφοντας από την Τυνησία, είπε στον Μαρτίνς ότι αισθάνεται μια χαρά και ο 49χρονος τεχνικός τον προορίζει για παρτενέρ του Σισέ.

Εν κατακλείδι, ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα παραταχθεί κόντρα στους Βολιώτες έχοντας τον Σα στα γκολπόστ, τους Ομάρ, Σισέ, Μεριά και Κούτρη στην άμυνα, τους Γκιγιέρμε – Καμαρά στα χαφ, τον Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί και τους Ποντένσε – Ραντζέλοβιτς στα άκρα της επίθεσης.