Ο αρχηγός της Ροσάριο για τη μεταγραφή του Λοβέρα στον Ολυμπιακό

Ο αρχηγός της Ροσάριο Σεντράλ, Ματίας Καρούσο σχολίασε σε συνέντευξη του την αποχώρηση του Μάξι Λοβέρα για τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός της Ροσάριο για τη μεταγραφή του Λοβέρα στον Ολυμπιακό

Ο Μάξι Λοβέρα ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ολυμπιακού ωστόσο οι πρώην συμπαίκτες στην Ροσάριο Σεντράλ δεν το ξεχνάνε και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το απόκτημα των «ερυθρολεύκων».

Συγκεκριμένα την Κυριακή (15/9) διεξάγεται το ντέρμπι Ροσάριο - Νιούελς και ο αρχηγός των γηπεδούχων Ματίας Καρούσο σε συνέντευξή του για τον αγώνα σχολίασε και τη φυγή του Λοβέρα στην ομάδα του Πειραιά και όπως τόνισε, ο νεαρός άσος θα λείψει από την αργεντίνικη ομάδα ειδικά τώρα που σύμφωνα με τον Καρούσο, βρίσκεται στα καλύτερα του και μάλιστα τη στιγμή που τον απολάμβαναν και οι συμπαίκτες του περισσότερο.

Αναλυτικά ο 35χρονος αμυντικός της Ροσάριο είπε για τον Λοβέρα:

«Χάσαμε έναν ποδοσφαιριστή όπως τον Λοβέρα τη στιγμή που βρισκόταν στα καλύτερά του και τη στιγμή που τον απολαμβάναμε περισσότερο. Τώρα μετά και τον τραυματισμό του Γκάμπα, ίσως να πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η σοβαρότητα».