Τι γίνεται με τον Μποτία

Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής. Το σφίξιμο στον τετρακέφαλο και το συμβόλαιο που λήγει.

Τι γίνεται με τον Μποτία

Την πολύ μεγάλη είδηση δεν την βγάζει η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με την Κέρκυρα. Δικαίως, όμως, η προσοχή στρέφεται στον νέο αποκλεισμό του Αλμπέρτο Μποτία. Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που ο 29χρονος αμυντικός δεν βρίσκεται στην αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Στο επίσημο δελτίο Τύπου ο Ισπανός στόπερ αναφέρεται ως «ανέτοιμος». Η αλήθεια είναι πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει παραπονεθεί από την προηγούμενη εβδομάδα για ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Αυτός είναι και ο λόγος που μένει εκτός. Ο Χρήστος Κόντης μάλιστα μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα είχε ερωτηθεί τόσο για τον Μποτία όσο και για τον Ζιλέ και δεν είχε παραδεχτεί πως κάτι τρέχει, αντίθετα για τον Βέλγο είχε πει πως «ίσως να είναι την επόμενη εβδομάδα» και πράγματι είναι στην αποστολή.

Ο Μποτία, λοιπόν, έχει όντως παραπονεθεί για σφίξιμο στον τετρακέφαλο και είναι ένας από τους λόγους που μένει εκτός. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε κάποια από τα επόμενα ματς, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να τον δούμε ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το συμβόλαιο του Αλμπέρτο Μποτία λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Δεν έχει γίνει μαζί του κουβέντα για επέκταση και όλα δείχνουν πως ο ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν. Στην πατρίδα του έχει αναπτυχθεί φημολογία για το μέλλον του 29χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ πρόσφατα υπήρξε σενάριο και για τη Σεντ Ετιέν.