Ολυμπιακός: Επέστρεψαν Σα, Ποντένσε, την Πέμπτη Μεριά και Μάρκοβιτς

Οι δύο Πορτογάλοι βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο προπονητήριο του Ολυμπιακού, ενώ οι τελευταίοι που θα φτάσουν είναι οι Μεριά, Μάρκοβιτς.

Ολυμπιακός: Επέστρεψαν Σα, Ποντένσε, την Πέμπτη Μεριά και Μάρκοβιτς

Το βράδυ της Τρίτης η Πορτογαλία αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Λιθουανία. Με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro για τον Σεπτέμβριο. Μαζί με την Πορτογαλία ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είχαν κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα Ντανιέλ Ποντένσε και Ζοσέ Σα είχαν κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος, αλλά δεν έγραψαν κάποια συμμετοχή σε αυτά τα ματς. Αμφότεροι, πάντως, κάνοντας αγώνα δρόμου κατάφεραν το πρωί να βρεθούν στην προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη.

Οι δύο Πορτογάλοι δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες τους κι έκαναν αποθεραπεία, αφού προέρχονταν από ταξίδι. Από την Πέμπτη, όμως και οι δύο θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους. Για τον Ολυμπιακό είναι θετικό το γεγονός πως κανείς δεν έπαιξε οπότε δεν έχουν επιβαρυνθεί με επιπλέον παιχνίδια.

Κατά τα άλλα οι τελευταίοι που θα φτάσουν στον Ρέντη είναι οι Γιασίν Μεριά και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Αμφότεροι ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με Τυνησία και Σερβία και από την Πέμπτη ξεκινούν προπονήσεις. Το θέμα σε αυτή την ιστορία βέβαια είναι ότι ο Μεριά την Πέμπτη θα κάνει αποθεραπεία και επί της ουσίας με μία προπόνηση θα πάει να παίξει με τον Βόλο.