Έμεινε «ξεκρέμαστος» ο Μουνιέ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό

Ο Αφρικανός επιθετικός της Χάντερσφιλντ τον οποίο κυνήγησαν οι «ερυθρόλευκοι» γύρω στα μέσα Ιουνίου, ξέμεινε στο Νησί και θα ψαχτεί αναγκαστικά τον Γενάρη, επειδή εκείνος και η ομάδα του έκαναν το «βαρύ πεπόνι» στους Πειραιώτες.

Έμεινε «ξεκρέμαστος» ο Μουνιέ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό

Σε μία μεταγραφική περίοδο οι ανατροπές είναι πολλές, όπως επίσης είναι αρκετές και οι λανθασμένες κινήσεις όχι μόνο από τις ομάδες που κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, αλλά και από τις ομάδες που ζητούν τον «ουρανό με τ’ άστρα» για έναν παίκτη που δεν υπολογίζουν και στο τέλος μένει σαν… κακό σπυρί στο ρόστερ τους.

Το δεύτερο σενάριο ισχύει 100% στην υπόθεση του Στιβ Μουνιέ. Ο 25χρονος επιθετικός από το Μπενίν γύρω στα μέσα Ιουνίου άρχισε να απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό, όταν πληροφορήθηκαν στο λιμάνι ότι η Χάντερσφιλντ ψαχνόταν να τον παραχωρήσει δανεικό και ο Αφρικανός επιθυμούσε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Γιατί αρέσει στον Ολυμπιακό ο Μουνιέ και τι τους προβληματίζει

Μόνο που τόσο η Χάντερσφιλντ, όσο και ο Μουνιέ ζητούσαν συνεχώς χρόνο, καθυστερούσαν να απαντήσουν, ενδεχομένως από κάποιο σημείο και μετά να χρησιμοποιούσαν και τον Ολυμπιακό μήπως έβρισκαν κάποια καλύτερη προσφορά από άλλο σύλλογο.

Στο λιμάνι δεν περίμεναν και πολύ τον Μουνιέ. Άλλωστε, από τις πρώτες 10 μέρες κατάλαβαν ότι είχε πολύ ψωμί η ιστορία και για αυτό το λόγο στράφηκαν αμέσως στην περίπτωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος άρεσε πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι ελάχιστες οι ανοικτές αγορές (π.χ. Ισραήλ, Εμιράτα) και ο Στιβ Μουνιέ ξέμεινε στην Χάντερσφιλντ.

Εδώ λοιπόν έχουμε το εξής φαινόμενο: Λόγω των τραγικών χειρισμών από τον αγγλικό σύλλογο και τον ποδοσφαιριστή, έως και τον Γενάρη οι δύο πλευρές είναι αναγκασμένες να συνυπάρξουν και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να βρουν μία λύση για να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής.

Στην φετινή Championship έχει δύο συμμετοχές ο Μουνιέ, παίζοντας όμως συνολικά 20 λεπτά, ενώ έχει αγωνιστεί και στο LeagueCupγια 13 λεπτά. Όπως αντιλαμβάνεστε θα είναι ένα πολύ δύσκολο τετράμηνο για τον Αφρικανό, ο οποίος έκανε – μαζί με την Χάντερσφιλντ φυσικά – το «βαρύ πεπόνι» στον Ολυμπιακό.

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε πώς μπορεί να αισθάνεται τώρα που θα βλέπει τον Ολυμπιακό στο Champions League και εκείνος θα βολοδέρνει εώς τον Ιανουάριο στην Championship και σε μία ομάδα που δεν υπολογίζεται.