Ρεαλιστικός στόχος ο Παναθηναϊκός για Σεμέδο

Ο Πορτογάλος στόπερ κάνει τεράστια προσπάθεια για να προλάβει την πρεμιέρα του Champions League με αντίπαλο την Τότεναμ, αλλά για την ώρα το πιο πιθανό σενάριο είναι να είναι παρών στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ (22/9).

Ρεαλιστικός στόχος ο Παναθηναϊκός για Σεμέδο

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει σε δέκα μέρες να είναι έτοιμος με την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη. Αγγίζει τα όρια του απίθανου να είναι παρών, αλλά η αλήθεια είναι ότι καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να παίξει κόντρα στους «πετεινούς».

Πώς έχουν τα δεδομένα στην παρούσα φάση; Θα μοιάζει όντως με θαύμα η παρουσία του με την Τότεναμ. Θα πρόκειται όχι για υπέρβαση, αλλά για κάτι που έμοιαζε απίθανο και έγινε πραγματικότητα.

Ο Πορτογάλος στόπερ υπό νορμάλ συνθήκες θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα την 1η Οκτωβρίου στο Βελιγράδι. Ωστόσο, η αποκατάστασή του πάει μια χαρά και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό στον Ρέντη, τότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει με τον Παναθηναϊκό στις 22 Σεπτεμβρίου.

Αυτός είναι ουσιαστικά ο ρεαλιστικός στόχος προς το παρόν. Να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ. Προφανώς και δεν θα τα παρατήσει για την Τότεναμ, προφανώς και θα «γκαζώσει» για να πείσει τον Μαρτίνς να τον υπολογίζει για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ωστόσο, με βάση τα εώς τώρα δεδομένα ο Σεμέδο «φουλάρει» για Παναθηναϊκό.