Ο ΠΑΟΚ «κλείνει» στο PAOK TV, αλλά πιέζει για ΕΡΤ

Οι επαφές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με στελέχη της κυβέρνησης - Με ποιους έγιναν συναντήσεις

Ο ΠΑΟΚ «κλείνει» στο PAOK TV, αλλά πιέζει για ΕΡΤ

Από το πρωί έγινε γνωστή η πληροφορία ότι τα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ θα προβάλλονται από το PAOKTV. «Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου», υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Εν προκειμένω, το... συγκλονιστικό απρόοπτο ονομάζεται ΕΡΤ. Ο ΠΑΟΚ πιέζει να βρει στέγη στην ΕΡΤ και αν δεν τα καταφέρει τότε θα μείνει στο PAOK TV.

Τις τελευταίες ημέρες, άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν επαφές για το συγκεκριμένο θέμα με τρία κυβερνητικά στελέχη. Όπως έγραψε άλλωστε η Metrosport «ναι μεν τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας μεταδόθηκαν από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΑΟΚ, το PAOK TV όμως ελέω Financial fair play, η διοίκηση αναζητά εγγυημένα έσοδα για τα επόμενα χρόνια, τα οποία θα διευκολύνουν τον σύλλογο.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τρεις υπουργούς της κυβέρνησης. Από κοινού επιχειρήθηκε μία προσέγγιση για το θέμα που είχε “παγώσει” όπως είναι γνωστό μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Οι επαφές έγιναν με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ συζητήσεις έγιναν και με τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Στέλιο Πέτσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης υποσχέθηκαν πως θα εξετάσουν το θέμα, πρέπει όμως να γίνει μία ευρεία σύσκεψη, παρουσία του αρμόδιου υπουργού οικονομικών, για να προκύψει η τελική πρόταση. Το θέμα της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ επανέρχεται στο προσκήνιο και αναμένονται εξελίξεις».