Μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό των Καμαρά, Σισέ

Οι δύο Αφρικανοί άσοι του Ολυμπιακού προτίμησαν να μείνουν στον Ρέντη για να δουλέψουν και παράλληλα να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό των Καμαρά, Σισέ

"Φορτωμένο" ήταν το πρόγραμμα γι' αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ειδικά εκείνοι που είχαν υποχρεώσεις με το Κόπα Άφρικα πέρασαν ένα πολύ ζόρικο καλοκαίρι χωρίς να προλάβουν να ξεκουραστούν, αφού μόλις ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες αμέσως ξεκίνησαν προετοιμασία με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μαντί Καμαρά είναι μία τέτοια περίπτωση, αφού πέρσι είχε μία γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι κλήθηκε να υπηρετήσει την Εθνική ομάδα της Γουινέας. Ο Αφρικανός άσος των Πειραιωτών δεν έχει πάρει ανάσα όλο το καλοκαίρι, έχει καταπονηθεί αρκετά και αυτό πολλές φορές βγαίνει και στο γήπεδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πως για τον Καμαρά η φετινή σεζόν είναι "περίεργη" και θα έχει ιδιαιτερότητες σε σχέση με την προηγούμενη. Θέλει διαχείριση ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού και ο 49χρονος κόουτς θα τον πάει χαλαρά.

Αυτές τις ημέρες ο Μαντί Καμαρά προτίμησε να μείνει στον Ρέντη και να μην πάει στην Εθνική του ομάδα. Δεν έχει κάποιο σημαντικό ματς η Γουινέα, αλλά και ο ίδιος έχει ζητήσει να αποφύγει τα ταξίδια για να δουλέψει στον Ολυμπιακό και παράλληλα να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος μπορεί να μην έκανε παιχνίδια στο Κόπα Άφρικα, αλλά δεν ξεκουράστηκε κιόλας. Ο Σισέ επίσης είναι στον Ρέντη και επίσης προτίμησε να μείνει με την ομάδα γνωρίζοντας πως έχει μπροστά του μία πολύ δύσκολη και γεμάτη σεζόν.