Record: Πόσα έδωσε ο Ολυμπιακός στην Σπόρτινγκ για τον Ποντένσε

Με αφορμή τον δανεισμό του Γκασπάρ στον Ολυμπιακό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η πορτογαλική Record αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων για τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Record: Πόσα έδωσε ο Ολυμπιακός στην Σπόρτινγκ για τον Ποντένσε

Την Κυριακή (1/9) κυκλοφόρησαν στην Πορτογαλία δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ ήρθαν σε συμβιβασμό έπειτα από τη διαμάχη που είχαν για τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε. Ως συνέχεια της συμφωνίας τους ήρθε και ο δανεισμός του Μπρούνο Γκασπάρ...

«Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ τα βρήκαν για τον Ποντένσε»

Μια ημέρα μετά (2/9), η πορτογαλική εφημερίδα "Record" μπαίνει σε οικονομικές λεπτομέρειες, αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός έδωσε περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ για να τελειώσει η δικαστική διαμάχη.

Αναλυτικά: "Οι δύο ομάδες συζητούσαν τη λύση εδώ και μήνες και η μεταγραφή του Γκασπάρ στον ολυμπιακό επιτάχυνε τις διαπραγματεύσεις, στις οποίες συνέβαλε ο επιχειρηματίας Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του Ποντένσε. Οι τελικοί όροι της διαδικασίας θα γίνουν γνωστοί σήμερα, αλλά είναι βέβαιο ότι τα λιοντάρια θα εξασφαλίσουν περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ" αναφέρεται.

Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν σε διαμάχη λόγω της υπόθεσης του Ντανιέλ Ποντένσε. Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος εξτρέμ μετά την επίθεση των οπαδών στο προπονητικό κέντρο των «λιονταριών» είχε καταγγείλει το συμβόλαιο του και είχε μείνει ελεύθερος υπογράφοντας έτσι στην ομάδα του Πειραιά.

Η Σπόρτινγκ έκανε προσφυγή ζητώντας 60 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Ποντένσε θεωρώντας πως η μεταγραφή του στον ελληνικό σύλλογο δεν έχει νόμιμα. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη, αλλά τώρα τα βρήκαν για να παραχωρηθεί δανεικός στους «ερυθρόλευκους» ο Μπρούνο Γκασπάρ.