«Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ τα βρήκαν για τον Ποντένσε»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν και για τον Ποντένσε κι έτσι προέκυψε ο δανεισμός του Γκασπάρ.

«Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ τα βρήκαν για τον Ποντένσε»

Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν σε διαμάχη λόγω της υπόθεσης του Ντανιέλ Ποντένσε. Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος εξτρέμ μετά την επίθεση των οπαδών στο προπονητικό κέντρο των «λιονταριών» είχε καταγγείλει το συμβόλαιο του και είχε μείνει ελεύθερος υπογράφοντας έτσι στην ομάδα του Πειραιά.

Η Σπόρτινγκ έκανε προσφυγή ζητώντας 60 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Ποντένσε θεωρώντας πως η μεταγραφή του στον ελληνικό σύλλογο δεν έχει νόμιμα. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη, αλλά τώρα τα βρήκαν για να παραχωρηθεί δανεικός στους «ερυθρόλευκους» ο Μπρούνο Γκασπάρ.

Όπως αναφέρει, όμως η πορτογαλική Record ο Ολυμπιακός και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα βρήκαν και για την υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ιβηρική οι δύο σύλλογοι έχουν έρθει σε συμφωνία για το θέμα του Πορτογάλου ακραίου επιθετικού και γι’ αυτό έγινε και ο δανεισμός του Μπρούνο Γκασπάρ.

Οι Πορτογάλοι βέβαια δεν αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ τους για το τι είδους συμφωνία προέκυψε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ για τον Ποντένσε. Ούτε από τον Πειραιά προκύπτει κάτι σχετικά με το θέμα, αφού δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση του ρεπορτάζ των Πορτογάλων.