Λαμία - Ατρόμητος 2-2: «Χορταστική» ισοπαλία με γκολάρα Βέλλιου (highlights)

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Λαμία και Ατρόμητος μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, ωραίες φάσεις και ένα καταπληκτικό γκολ από τον Απόστολο Βέλλιο.

Λαμία - Ατρόμητος 2-2: «Χορταστική» ισοπαλία με γκολάρα Βέλλιου (highlights)

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα έπαιρναν τη νίκη εάν ο Αναστασίου δεν περνούσε στο ματς τον νεαρό επιθετικό. Κι αυτό διότι αποτέλεσε το «σημείο αναφοράς» στην επίθεση των φιλοξενουμένων, αλλά κυρίως επειδή σημείωσε ένα φανταστικό γκολ.



Στο 11’ ο Σάλιακας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Θεοδωράκης ναι μεν ακούμπησε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να της αλλάξει πορεία. Έτσι, αυτή βρήκε πρώτα το δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Ατρομήτου για το 1-0.

Στο 35’ έγινε το 1-1. Εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες και ο Γούτας αφύλακτος από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 76’ ο Ρισβάνης έκανε λάθος, ο Ρόμανιτς του έκλεψε τη μπάλα και έφυγε απέναντι στον Θεοδωράκη, ο οποίος τον ανέτρεψε κάνοντας πέναλτι. Δυο λεπτά αργότερα ο Τουράμ εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το 2-1.

Και στο 80’, έπειτα από σέντρα του Νάτσου, ο Βέλλιος αφού κοντρόλαρε τη μπάλα με απίστευτο γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Tα highlights του αγώνα