Φερέιρα: «Θα μας κάνει καλό η διακοπή»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μίλησε για τα σημεία που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα του αλλά και για τη διακοπή-φάρμακο που έρχεται. 

Φερέιρα: «Θα μας κάνει καλό η διακοπή»

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε παρά την κακή του εικόνα να επικρατήσει του Πανιωνίου 2-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Αμπέλ Φερέιρα με δηλώσεις του στο PAOK TV, αναφέρθηκε στα κομμάτια που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του αλλά και στη διακοπή που μόνο καλό θα κάνει.

Αναλυτικά είπε: «Για εμάς το σημαντικότερο κομμάτι είναι να γίνει μια πολύ καλή ανάλυση των παιχνιδιών που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Θα μας κάνει πολύ καλό αυτή η διακοπή, γιατί μετά από αυτές τις 15 ημέρες θα μπορούμε να υπολογίζουμε και σε παραπάνω ποδοσφαιριστές. Το μεγαλείο του ΠΑΟΚ απαιτεί να μπαίνεις δυνατά σε όλες τις αναμετρήσεις».

Όσον αφορά το τακτικό σκέλος, είπε:«Σε δύο κομμάτια πρέπει να βελτιωθούμε. Θα πρέπει να έχουμε πιο γρήγορη κυκλοφορία με την μπάλα και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ άμεσοι. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε επιθετικοί με την μπάλα, δεν ζητάμε κατοχή για την κατοχή, αυτό το κάνουμε στην προπόνηση. Μετά θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεκριμένοι και επιθετικοί όταν χάνουμε την μπάλα»