Πήρε Γκασπάρ και δεν πουλάει ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες ολοκληρώνουν τη μεταγραφή του Μπρούνο Γκασπάρ και δεν προκύπτει πώληση ποδοσφαιριστή, αφού ο Ελαμπντελαουί ταξιδεύει για τη Λάρισα.

Πήρε Γκασπάρ και δεν πουλάει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις επόμενες ώρες και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Μπρούνο Γκασπάρ και προσθέτει ακόμα μία λύση στα άκρα της άμυνας του. Τον μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον είχε στα υπόψη του ο Πέδρο Μαρτίνς από πέρσι και τελικά η μεταγραφή γίνεται λίγο πριν εκπνεύσει η φετινή μεταγραφική περίοδος.

Τι μπορεί να σημαίνει η απόκτηση του Γκασπάρ από τον Ολυμπιακό

Όταν το πρωί υπήρξε η είδηση ότι έρχεται στην Ελλάδα ο Γκασπάρ πολλοί αναρωτήθηκαν ποιος φεύγει από την ομάδα του Πειραιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και σε αυτή έχει συμπεριλάβει όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για τη Λάρισα (pic)

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Παπέ Σισέ είναι κανονικά στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" και παραμένουν στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Όλα δείχνουν πως δεν προκύπτει αποχώρηση ποδοσφαιριστή και οι Πειραιώτες ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους ενόψει του πολύ δύσκολου χειμώνα που έχουν μπροστά τους.

Με τον Μπρούνο Γκασπάρ στα άκρα ο Ολυμπιακός θα έχει ακόμα μία ποιοτική λύση. Στο δεξί άκρο της άμυνας το νέο απόκτημα θα συνθέσει δίδυμο με τον Ομάρ και τον Τοροσίδη να δίνει εξτρά λύσεις. Επίσης ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έχει κάνει κάποια ματς και σε αυτή τη θέση, αλλά το σημαντικό είναι πως τον γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς.