Super League 1, πράξη δεύτερη!

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η «αυλαία» της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Super League 1, πράξη δεύτερη!

Η αρχή γίνεται στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί την Ξάνθη, ενώ στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και ο Βόλος τον Άρη.

Παναιτωλικός - Ξάνθη

Δύο «σκληρές» ομάδες κοντράρονται απόψε στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να επιδιώκει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η Ξάνθη από την πλευρά της θέλει να πάρει ένα ακόμα «διπλό» φέτος, αφού στον πρώτο της αγώνα κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ιστορία πάντως δεν είναι σύμμαχος του Παναιτωλικού αφού έχει να γευθεί το νέκταρ της νίκης στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος εδώ και έξι χρόνια. Τελευταία φορά το κατάφερε κόντρα στον ΠΑΟΚ σε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Ο αγώνας θα ξεκινήσεις στις 19.00. Διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας.

Νίκες Παναιτωλικού: 4
Ισοπαλίες: 3
Νίκες Ξάνθης: 7
Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό
Νίκες Παναιτωλικού: 3
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Ξάνθης: 2
Πέρυσι
26.01.2019: Παναιτωλικός - Ξάνθη 0-0


Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα του με τη Λαμία ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει απόψε στθις 19.15 να κάνει σεφτέ και στις... νίκες! Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον ΟΦΗ ο οποίος προέρχεται από το «χ» στην έδρα του Άρη σε ένα ματς που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρό. Το καλό φινάλε του ΟΦΗ πέρσι τον βρίσκει τώρα χωρίς ήττα στα επτά τελευταία επίσημα παιχνίδια του, ενώ έχει χάσει ένα, το περσινό στο Χαριλάου, από τα 11 τελευταία επίσημα. Μάλιστα βρίσκει εύκολα δίχτυα, αφού έχει σκοράρει στα τελευταία έξι για τη Super League. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τζήλος.

Νίκες Παναθηναϊκού: 52
Ισοπαλίες: 19
Νίκες ΟΦΗ: 11
Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό
Νίκες Παναθηναϊκού: 31
Ισοπαλίες: 7
Νίκες ΟΦΗ: 3
Πέρυσι
14.04.2019: Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 1-3 (42’ πέναλτι Μακέντα - 57’ αυτογκόλ Μακέντα, 71’ σουτ Σασί, 88’ σουτ Γιακουμάκης. Στο 89’ 2η κίτρινη Νέιρα του ΟΦΗ)

Βόλος ΝΠΣ - Άρης

Στον Βόλο θα κλείσει το αποψινό... μενού της Super League, εκεί όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Άρη. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα έκαναν πολύ καλό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη επικρατώντας του Πανιωνίου με σκορ 2-1 και σήμερα ευελπιστούν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους. Από την πλευρά του ο Άρης μετά την ισοπαλία της 1ης αγωνιστικής στο «Βικελίδης» με τον ΟΦΗ, θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.30 και διαιτητής θα είναι ο Κομίνης.