Γκεζάλ και Ολυμπιακός: «Έως το Σάββατο θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λέστερ για τον δανεισμό του Αλγερινού εξτρέμ, Ρασίντ Γκεζάλ. Οι Άγγλοι αναφέρουν πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα τελειώσει η υπόθεση.

Γκεζάλ και Ολυμπιακός: «Έως το Σάββατο θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του»

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται "ζεστά" για την απόκτηση του 27χρονου Αλγερινού εξτρέμ, Ρασίντ Γκεζάλ. Μάλιστα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λέστερ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Οι "αλεπούδες" δεν υπολογίζουν τον παίκτη και ψάχνουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν. Δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής, καθώς το καλοκαίρι του 2018 έδωσαν 14.000.000 ευρώ στη Μονακό για να αγοράσουν τα δικαιώματά του. Όμως, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στη Λέστερ, αφού σε 23 συμμετοχές μέτρησε μόλις 3 γκολ. Ένας παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο ως δεξιός εξτρέμ, όσο και σαν δεύτερος επιθετικός.

Σύμφωνα με το αγγλικό Sky Sports, μάλιστα, ο Ολυμπιακός μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρώσει την απόκτηση του, καθώς οι Βρετανοί αναφέρουν πως οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον σύλλογο της Premier League.

Στο ενδεχόμενο απόκτησης του, βέβαια, θα δημιουργηθεί... κυκλοφοριακό στα άκρα. Ας μην ξεχνάμε πως στην ομάδα υπάρχουν ήδη οι Ντανιέλ Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Ματιέ Βαλμπουενά, Χιλάλ Ελ Σουντανί και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ενώ αναμένεται και η επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην αγωνιστική δράση.