Αναθέρμανση του ενδιαφέροντος Ολυμπιακού για Μπενζιά! (pic)

Όπως αποκάλυψε το ΦΩΣ (26/8) και υποστηρίζουν πλέον και πολλά γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Ολυμπιακός έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον του για τον Γιασίν Μπενζιά.  

Αναθέρμανση του ενδιαφέροντος Ολυμπιακού για Μπενζιά! (pic)

Tο γαλλικό περιοδικό «France Football» επιβεβαιώνει το σημερινό (26/8) δημοσίευμα του ΦΩΤΟΣ ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται εκ νέου για τον μεσοεπιθετικό Γιασίν Μπενζιά. Συγκεκριμένα γράφει πως ο Ολυμπιακός έχει ενεργοποιήσει εκ νέου τη λύση του Μπενζιά.

Ο Γαλλοαλγερινός άσος δε βρίσκεται στα πλάνα της Λιλ και θέλει να φύγει, με την περίπτωση του δανεισμού του στους «ερυθρόλευκους» να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Να θυμίσουμε ότι στις 2 Αυγούστου ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει σε διάψευση για επαφές με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, παρότι εκείνη τη μέρα η πλευρά Μπενζιά είχε αναφέρει στο ΦΩΣ ότι «τα είχε βρει» σε όλα με την ομάδα του Πειραιά.

Χθες βράδυ (25/8) ωστόσο, το όνομα του 24χρονου χαφ άρχισε να «παίζει πάλι δυνατά» σύμφωνα και με πολλά γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.Μεγάλο δέλεαρ για τον Μπενζιά μάλιστα, αποτελεί και η ύπαρξη στον Ολυμπιακό του Ματιέ Βαλμπουενά, που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη μεταπήδηση του παίκτη στους «ερυθρόλευκους».

Να θυμίσουμε ότι ο Μπενζιά την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε συνολικά 22 συμμετοχές και 3 ασίστ, ενώ το Γενάρη παραχωρήθηκε δανεικός στην Φενέρμπαχτσε από τη Λιλ.