Πανιώνιος - Βόλος 1-2: Μουνίθ ο εκτελεστής (highlights)

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Χουάν Μουνίθ ο Βόλος πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη (2-1) τον Πανιώνιο.

Πανιώνιος - Βόλος 1-2: Μουνίθ ο εκτελεστής (highlights)

Ο Βόλος με σκόρερ τον Ισπανό Μουνίθ νίκησε δίκαια 2-1 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, στην πρώτη του παρουσία στη Σούπερ Λίγκα. Ξύπνησαν στο τέλος οι γηπεδούχοι, μείωσαν με τον Αραμπούλι (93΄) άλλα δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και έμειναν πολύ πίσω με το -6 στη βαθμολογία.

Πανιώνιος - Βόλος 1-2: Τα highlights της αναμέτρησης

Στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στη Σούπερ Λίγκα ο Βόλος ΝΠΣ έκανε πολύ έξυπνη εμφάνιση και πήρε δίκαια τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 2-0.

Η ομάδα της Θεσσαλίας είχε πρωταγωνιστή τον Ισπανό επιθετικό Χουάν Μουνίθ που πέτυχε και τα δύο τέρματα, ένα ανά ημίχρονο. Το πρώτο με εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση στο 38΄με τον Κότνικ να μην μπορεί να διώξει την μπάλα από τη γωνιά του, καθώς ξεγελάστηκε από το γεγονός ότι βρήκε και στο έδαφος. Και το δεύτερο στο 70΄όταν ο Μουνίθ έφυγε από κανονική θέση, όπως αποδείχτηκε στην εξέταση του VAR από τον διαιτητή Ζαχαριάδη. Με το 0-2 να...οριστικοποιείται έπειτα από τρίλεπτη καθυστέρηση, αφού φάνηκε ότι ο Παπαγεωργίου κάλυπτε τον σκόρερ.

Ο Βόλος έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 76΄με Γέντρισεκ και Μουνίθ, με τον Πανιώνιο να μπαίνει στη διεκδίκηση του αποτελέσματος στα τελευταία λεπτά. Ο Αραμπούλι που μπήκε στο ματς για τα τελευταία λεπτά αξιοποίησε τη σέντρα του Παπαγεωργίου και με κεφαλιά μείωσε στο 93'. Με τον Βόλο να παίζει με δέκα παίκτες καθώς ο Μπασόνγκ είχε τραυματιστεί από το 86΄και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Στα τελευταία λεπτά παρά την πίεση των γηπεδούχων δεν άλλαξε κάτι και ο Βόλος πήρε τη σπουδαία νίκη.

Ο Ζαχαριάδης απέβαλλε κατά τη διάρκεια του αγώνα δύο παράγοντες του Πανιωνίου από τον πάγκο, τους Ζαμάνη και Ναλιτζή, για διαμαρτυρία.


ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Ν. Σμύρνης
Πανιώνιος-Βόλος 1-2
Σκόρερ: 38΄, 70΄ Μουνίθ - 92΄Αραμπούλι
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Κάρτες: Καμαρά, Μαξίμοβιτς - Μπασόνγκ, Μπαλογιάννης

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος)): Κότνικ - Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες - Κόρμπος, Μανιάτης (55΄Μαξίμοβιτς) - Άρσε, Τσιλούλης (55΄Εμμανουηλίδης), Καμαρά - Δούμτσιος (75΄Αραμπούλι)


ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ ( Φεράντο): Γκαραβέλης - Ντεντάκης, Φερράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ - Ατιγιάτ (34΄Μπαλογιάννης), Τσοκάνης, Ζοάο - Μουνίθ (82΄Σαρμιέντο), Μυστακίδης (78΄Μαξ), Γέντρισεκ

Περισσότερα σε λίγο