Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-1: Ο Κρίστινσον πήρε πίσω το δώρο του (highlights)

Ο Κρίστινσον απέκρουσε πέναλτι του  Ούμπιδες στο 91΄και λυτρώθηκε για τη γκάφα του στο γκολ του Ατρόμητου (1-1)

Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-1: Ο Κρίστινσον πήρε πίσω το δώρο του (highlights)

Η Λάρισα τσίμπησε βαθμό στο Περιστέρι, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκρο στο 18’ όταν ο Νάτσος επιχείρησε σέντρα – σουτ από τα δεξιά, ο Κρίστινσον αιφνιδιάστηκε κι έκανε τραγικό λάθος και είδε τη μπάλα αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της ομάδας του. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 45 +3’ ο Μιλοσάβλιεβιτς με κοντινό σουτ ύστερα από σέντρα του Μπούστος και κόντρες των Γούτα και Νάτσου.

Στο 27’ σε κεφαλιά το Μόρα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Οι Περιστεριώτες στο 44’ είχαν δοκάρι με τον Βέλλιο, όπως και στο 60’ με τον Ούμπιδες.
Στο 88’ Ο ρέφερι Φωτιάς έκανε για δεύτερη φορά χρήση του VAR για σπρώξιμο του Μπάλλα πάνω στο Μανούσο. Ο διαιτητής, αφού είδε τέσσερις φορές την φάση, έδειξε την … άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ούμπιδες, αλλά ο Κρίστινσον έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Περιστερίου
Ατρόμητος-ΑΕΛ 1-1
Σκόρερ: 18΄Νάτσος - 47΄ Μιλοσάβλιεβιτς
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Κάρτες: Νταβιώτης, Ούμπιδες - Καρανίκας, Νούνιτς, Σετσέροβιτς, Μιχαήλ, Mπάλλας
Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Αναστασίου): Μέγιερι(46' Θεοδωράκης), Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης(71' Ουγκράι), Μάντσον, Ρόσα(67' Νταβιώτης), Ούμπιδες, Μανούσος, Βέλλιος

ΛΑΡΙΣΑ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Καρανίκας, Φατιόν, Σεσέροβιτς(90+4' Μπέρτος), Μιλοσάβλιεβιτς(82' Φιλίποβιτς), Ζίβκοβιτς, Μπούστος(71' Μπάλας), Νούνιτς