Ολυμπιακός: Ο Ιβανούσετς και ο Γκαρσία που αντιδρά για Ερυθρό Αστέρα!

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει μεταξύ άλλων και την περίπτωση του Λούκα Ιβανούσετς της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για αντι-Φορτούνη. Στο Βελιγράδι ο Γκαρσία, αλλά εξακολουθεί να πιέζει για... Πειραιά.

Ολυμπιακός: Ο Ιβανούσετς και ο Γκαρσία που αντιδρά για Ερυθρό Αστέρα!

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την πρώτη «μάχη» με την Κράσνονταρ, αλλά η διοίκηση ασχολείται και με τη μεταγραφική ενίσχυση.

Ξεκαθαρίζει του Ματέο Γκαρσία για Ολυμπιακό

Ο Ερυθρός Αστέρας τα έχει βρει με την Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία, μάλιστα φέρεται ο Αργεντινός να είναι στο Βελιγράδι για να μιλήσει με τους Σέρβους για το θέμα του συμβολαίου του, ωστόσο, ο Γκαρσία έχει ξεκαθαρίσει στην Λας Πάλμας ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Ο Μαρινάκης τηλεφώνησε στον Ματέο Γκαρσία»

Το ότι βρίσκεται στην Σερβία, δεν σημαίνει ότι θα υπογράψει κιόλας στον Αστέρα.

Την ίδια στιγμή εμφανίστηκε στο προσκήνιο άλλο ένα όνομα τις τελευταίες ώρες που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» και έχει να κάνει με το «δεκαρο – οκτάρι». Ο λόγος για τον 20χρονο Κροάτη Λούκα Ιβανούσετς που αγωνίζεται στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και όντως εξετάζεται σοβαρά από τους Πειραιώτες.

Ξανά για Ματέο Γκαρσία ο Ολυμπιακός

Διαβάστε αναλυτικά στο «ΦΩΣ» του Σαββάτου (17/8) τι ακριβώς συμβαίνει και με τους δύο ποδοσφαιριστές, με τους οποίους ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή.