Ξεκαθαρίζει του Ματέο Γκαρσία για Ολυμπιακό

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας από εκεί που έλεγε ότι δεν έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Ματέο Γκαρσία, διαψεύστηκε από τους συνεργάτες του! Ο Αργεντινός ψηφίζει... Πειραιά, αλλά στον Ερυθρό Αστέρα προσπαθούν να τον αποκτήσουν.

Ξεκαθαρίζει του Ματέο Γκαρσία για Ολυμπιακό

Υψηλόβαθμα στελέχη της Λας Πάλμας παραδέχτηκαν χθες ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επανέλθει από την περασμένη εβδομάδα με νέα πρόταση και πώς θα αποφασίσουν ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Αργεντινού εξτρέμ. Ουσιαστικά, διαψεύδουν τον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου που έλεγε ότι δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση ο Ολυμπιακός.

Από την Σερβία προέκυπτε ότι στο «κόλπο» έχει μπει δυναμικά και ο Ερυθρός Αστέρας και πώς μπορεί ο παίκτης να καταλήξει στο Βελιγράδι!

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το θέμα του Ματέο Γκαρσία αναμένεται να τελειώσει σύντομα, με τον παίκτη να έχει ξεκαθαρίσει από την περασμένη εβδομάδα στους ιθύνοντες της Λας Πάλμας ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά ότι αποτελεί θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες πάντως είχαν "οπλιστεί" με αρκετή υπομονή, καθώς ασχολούνται με την περίπτωση του Ματέο από τον Απρίλιο και συγκεκριμένα πριν από το Πάσχα. Ωστόσο, έχουν μπλέξει με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ.

Ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακο να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο...