Εμπόδιο ο… Ποντένσε για Γκασπάρ

Στην Πορτογαλία παραδέχονται ότι ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση για τον Αφρικανό ακραίο μπακ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, κάνουν λόγο για το πρώτο «όχι» των «λιονταριών», αλλά υποστηρίζουν ότι λόγω της υπόθεσης Ποντένσε, δύσκολα θα επιτευχθεί «deal».

Εμπόδιο ο… Ποντένσε για Γκασπάρ

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ψάχτηκε για τον Μπρούνο Γκασπάρ, όπως μεταφέραμε και νωρίτερα στο fosonline.gr. Οι Πορτογάλοι υποστήριζαν ότι η Σπόρτινγκ είπε «όχι» στην πρώτη πρόταση και ότι θα επανέλθουν οι Πειραιώτες με βελτιωμένη προσφορά.

Οι νεότερες πληροφορίες όμως που έρχονται από την Λισσαβώνα αναφέρουν ότι το «deal» πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί για έναν και μοναδικό λόγο. Δεν έχει να κάνει με χρήματα, αλλά με τον… Ποντένσε.

Το «φυσάνε και δεν κρυώνει» στο Ζοσέ Αλβαλάδε ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε πέρσι το καλοκαίρι ως ελεύθερο τον Ποντένσε και θεωρούν ότι δεν θα πρέπει καν να μπουν σε διαδικασία συζήτησης με τους «ερυθρόλευκους» για τον Γκασπάρ.

Βέβαια, όταν μπαίνει το οικονομικό σκέλος στο τέλος, όλα λύνονται. Άλλωστε και τον Γκασπάρ ψάχνονται να τον δώσουν τα «λιοντάρια».