Όντως κάτι… τρέχει με Γκασπάρ και Ολυμπιακό

Οι Πορτογάλοι αποκάλυψαν ότι η Σπόρτινγκ είπε «όχι» σε πρόταση των «ερυθρολεύκων» για τον Αγκολέζο ακραίο μπακ και φαίνεται ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που απασχολεί όντως σοβαρά!

Όντως κάτι… τρέχει με Γκασπάρ και Ολυμπιακό

Ο Μπρούνο Γκασπάρ αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει η πορτογαλική πιάτσα από το περσινό καλοκαίρι! Σήμερα οι Ίβηρες επανέφεραν το θέμα του 26χρονου Αγκολέζου δεξιού μπακ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (έχει πορτογαλικό διαβατήριο), ο οποίος μπορεί να παίξει άνετα και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, αποκάλυψαν (η «O Jogo» συγκεκριμένα) ότι η Σπόρτινγκ είπε «όχι» στην πρώτη κρούση που έκανε ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του! Η εν λόγω εφημερίδα έχει καλό ρεπορτάζ Σπόρτινγκ και σε συνδυασμό με την άποψη που έχει ο Μαρτίνς για τον Γκασπάρ, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι όντως κάτι… τρέχει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Οι Πορτογάλοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν κιόλας ότι ο Αφρικανός μπακ αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μαρτίνς σε περίπτωση που πωληθεί ο Ομάρ ή ο Κούτρης! Δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα, καθώς όντως υπάρχει κινητικότητα κυρίως γύρω από τον Κούτρη και λιγότερο για τον Ελαμπντελαουί.

Καταλήγοντας, αυτό που λένε στην Λισσαβώνα είναι ότι ο Ολυμπιακός θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, καθώς φαίνεται ότι έχει καταλήξει στον Γκασπάρ αν προκύψει πώληση ενός εκ των δύο ακραίων μπακ των «ερυθρολεύκων».

Να θυμίσουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν κάνει κρούση πέρσι στην Φιορεντίνα για τον Μπρούνο Γκασπάρ, αλλά τελικά τον απέκτησε η Σπόρτινγκ με ένα ποσό της τάξης των 4,5 εκ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν είχε 30 συμμετοχές και 1 γκολ. Σε όλα τα ματς αγωνίστηκε μόνο ως δεξιός μπακ.