Ολυμπιακός: Κωστή με τις «ευλογίες» Οκκά

Κλείνει τη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή ο Ολυμπιακός κάνοντας ακόμη μία επένδυση για το μέλλον.

Ολυμπιακός: Κωστή με τις «ευλογίες» Οκκά

Παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει ο 19χρονος μεσοαμυντικός της Νέας Σαλαμίνας Ιωάννης Κωστή, καθώς ο μάνατζέρ του είναι στην Αθήνα και μιλάει με τους Πειραιώτες, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς ερυθρόλευκων.

Κυπριακά σενάρια για Ολυμπιακό - ΑΕΚ και Κωστή!

Ο Κωστή παίζει στο κέντρο ως αμυντικός χαφ, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και πιο μπροστά, ενώ σε κάποια ματς χρησιμοποιήθηκε και στο κέντρο της άμυνας. Είναι ένας παίκτης που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και ο Ολυμπιακός τον κλείνει από τη Νέα Σαλαμίνα με ένα ποσό γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Κύπρο. Με συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο, όπως λένε οι ίδιες πηγές.

Τον Κωστή προώθησε στις μικρές εθνικές ομάδες της Κύπρου ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού Γιάννης Οκκάς που ήταν εκείνος ο οποίος κάλεσε στον Κωστή στην Κ-17 και τον χρησιμοποίησε σε αρκετά παιχνίδια. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έκανε πολλές συμμετοχές πέρυσι και φέτος ως βασικό στέλεχος του συλλόγου του. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορεί να έχει μεγάλη εξέλιξη και γι΄αυτό προχωρούν στην απόκτησή του, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.