Κυπριακά σενάρια για Ολυμπιακό - ΑΕΚ και Κωστή!

Ένας 19χρονος χαφ της Νέας Σαλαμίνας εμφανίζεται στο «στόχαστρο» των «ερυθρολεύκων» και της «Ένωσης», σύμφωνα με τους Κύπριους.

Κυπριακά σενάρια για Ολυμπιακό - ΑΕΚ και Κωστή!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός «δεκαρο-οκταριού», ενός… Όσκαρ Τρέχο για την ακρίβεια. Εκτός από τον Αργεντινό χαφ της Ράγιο Βαγεκάνο έχει ακουστεί ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Γαλλία. Όχι απαραίτητα Γάλλο, αλλά ποδοσφαιριστή που παίζει στη Ligue 1.

Τη στιγμή λοιπόν που μετά τον Δεκαπενταύγουστο αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του χαφ στον Ολυμπιακό, ήρθαν την Κυριακή (11/8) οι Κύπριοι να βάλουν ένα νέο όνομα στο τραπέζι.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Κωστή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κύπρο, οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση στη Νέα Σαλαμίνα για την απόκτηση του 19χρονου χαφ, ο οποίος παίζει κυρίως «6άρι» και έχει αγωνιστεί ορισμένες φορές και στόπερ. Στο «κόλπο» βάζουν επίσης την ΑΕΚ και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Την περασμένη σεζόν ο Κωστή είχε 1 γκολ σε 26 παιχνίδια και πριν από μερικές μέρες επέκτεινε εώς το 2022 το συμβόλαιό του με τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία παρεμπιπτόντως δεν θέλει να τον χάσει. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 300 χιλιάρικα.