Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης: Φιλική... ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και πήρε την πρώτη του νίκη στα φιλικά του καλοκαιριού 

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης: Φιλική... ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη


Την πρώτη του νίκη στην περίοδο της προετοιμασίας πήρε ο Πανιώνιος καθώς επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη με τέρμα του Άρσε στο 61’.

Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι των «κυανέρυθρων» μπροστά στο κοινό τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφότερες οι ομάδες μπήκαν με όρεξη στο πρώτο μέρος και είχαν τις στιγμές αλλά και τα διαστήματα τους.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα βρήκαν δίχτυα στο 25’ με τον Τσιλούλη αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος. Μάλιστα, στο 55’ είχε διπλή ευκαιρία με τον Τσιλούλη ο οποίος νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο και εν συνεχεία πήρε το ριμπάουντ, στέλνοντας ωστόσο τη μπάλα εκτός. Έξι λεπτά αργότερα, οι Νεοσμυρνιώτες πήραν προβάδισμα με τον Άρσε.

Οι παίκτες του Ιστορικού «έπιασαν στον ύπνο» την άμυνα του Αστέρα που είχε ξεχαστεί αρκετά ψηλά και με μια κάθετη ο Μεξικανός βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο τον οποίο πλάσαρε κάτω από τα πόδια. Μάλιστα, στο 72’ ο Πανιώνιος είχε δοκάρι με τον Σαραμαντά.

Άτυπη ρεβάνς λοιπόν για το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου που θυμίζουμε είχε γνωρίσει την ήττα με ίδιο σκορ στην Τρίπολη πριν μερικές ημέρες. Ο τεχνικός των Αρκάδων, Μπόρχα Χιμένεθ είδε νωρίς (13’) τον Τζίμα να αποχωρεί τραυματίας από το ματς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάλερμπ, Κούρντι, Σαραμαντάς, Ντομίγκεζ, Ευαγγέλου (79’ Σταυρόπουλος), Κόρμπος, Μανιάτης (67’ Μιλόγεβιτς), Άρσε, Καμαρά, Τσιλούλης, Δόμτσιος

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης (79’ Σουάρεζ), Ματρικάρντι (65’ Βλάχος), Βαλιέντε, Μπόρχα Φρνάντεθ, Τζίμας (Μπελόκ 13') , Καπίγια, Κρέσπι (65’ Αντζουλάς), Δουβίκας (79’ Ορτέγκα).