Μπεσίκτας - Παναθηναϊκός 2-2: Ανατροπή με Δώνη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2. 

Μπεσίκτας - Παναθηναϊκός 2-2: Ανατροπή με Δώνη

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 ο Παναθηναϊκός γύρισε το παιχνίδι και αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 με την Μπεσίκτας, σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Τα highlights του Μπεσίκτας-Παναθηναϊκός 2-2 (vid)

Οι Τούρκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν δοκάρι στο 5ο λεπτό με τον Ναγίρ. Μάλιστα, η Μπεσίκτας στην ανάπαυλα πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0. Το 1-0 έκανε ο Σεκτζίν στο 12' με πλασέ από το ύψος του πέναλτι και ο Οκτάι στο 38' διπλασίασε τα τέρματα της Μπεσίκτας.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει με τον Δώνη στο 62' και να φέρει το ματς στα ίσια με τον ίδιο παίκτη στο 80'.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» είχαν σκοράρει με τον Μακέντα στο 42', ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Χατζηγιοβάνη στο 19'.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ντεστάνογλου, Καλαφάτ Κ. (77' Γκουλάι), Μιρέν, Ρ. Γιλμάζ, Κ. Γιλμάζ, Καγιάρ, Ναγίρ (90' Α. Καλαφάτ), Οκτάι, Τσινάρ (67' Ακτζούν), Λενς (82' Ισλέρ), Σεγκτζίν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (74’ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (46’ Νούνες), Πούγγουρας (74’ Μαυρομμάτης), Ινσούα (74’ Ζαγαρίτης), Δώνης (82’ Βέργος), Κολοβός (46’ Κουρμπέλης), Ζαχίντ (82’ Κόναν), Χατζηθεοδωρίδης (61’ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (61’ Μολό), Μακέντα (82’ Θεοχάρης).