ΑΕΛ:«Υπεράνω χρημάτων ο εκατομμυριούχος Πέτριτς»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Γκόρνταν Πέτριτς, χαρακτηρίζοντας τον «άνθρωπο υπεράνω χρημάτων» και «εκατομμυριούχο». Σε αναζήτηση νέου τεχνικού η ομάδα.

ΑΕΛ:«Υπεράνω χρημάτων ο εκατομμυριούχος Πέτριτς»

Η Λάρισα ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκόρνταν Πέτριτς.

ΑΕΛ: Ξαφνικό τέλος με Πέτριτς

Η ομάδα της Θεσσαλίας ευχαρίστησε τον Σέρβο προπονητή χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα «άνθρωπο υπεράνω χρημάτων και εκατομμυριούχο».

Εκτός αυτού γνωστοποίησε την παραμονή των Κώστα Μαντζιώκα και Μπάμπη Παναγούλη στο τεχνικό τιμ, και πλέον ψάχνει για καινούριο προπονητή ο οποίος μάλλον θα είναι Έλληνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΑΕΛ:

«Παραμένουν στην ομάδα μόνο οι Λαρισαίοι, ο team manager και εξαίρετος γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας και ο μόνιμος γυμναστής της ΠΑΕ ΑΕΛ Μπάμπης Παναγούλης.

Κοινή συναινέσει και σε εξαιρετικό κλίμα λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Gordan Petric και τους βοηθούς του, τον πρώτο βοηθό Ανδρέα Λαυδαριά και τον δεύτερο βοηθό Aleksandar Jovic.

Λύθηκε επίσης η συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γεώργιο Φουσέκη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους ευχαριστήσει όλους και η πόρτα της ιστορικής μας ομάδας είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς.

Ειδικά θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Petric, o οποίος είναι υπεράνω χρημάτων (ως γνωστό είναι εκατομμυριούχος) και ο οποίος το μόνο το οποίο ζήτησε είναι να καταβληθεί το ποσό των 15.000,00€ στον συνεργάτη του κ. Jovic, αίτημα το οποίο η ΠΑΕ απεδέχθη.

Την αποθεραπεία της ομάδας στην σημερινή προπόνηση λόγω του χθεσινού αγώνα, θα κάνουν οι κ.κ. Μαντζιώκας και Παναγούλης».