Ο Μίλος Ντέλετιτς άλεσε τον Πλατανιά (vid)

Ο Μίλος Ντέλετιτς γύρισε στην 11αδα και χάρισε στη Λάρισα ένα χρυσό τρίποντο στον αγώνα με τον Πλατανιά (1-0).

Ο Μίλος Ντέλετιτς άλεσε τον Πλατανιά (vid)

Ο Σέρβος μέσος έλειψε ένα μήνα λόγω τραυματισμού αλλά επέστρεψε δριμύτερος. Το γκολ που σημείωσε στο 69΄ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Λάρισα και να βυθίσει ακόμη περισσότερο τον Πλατανιά στην άβυσσο.

Το παιχνίδι που έγινε υπό βροχή δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Η Λάρισα, με τον Ντόστανιτς πρώτη φορά στον πάγκο, είχε την υπεροχή στο α΄ ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να τη μετουσιώσει σε γκολ. Ουσιαστικά δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει μόνο στο 20΄ όταν ο Ναζλίδης ύστερα από συνεργασία με τον Μασούρα, έκανε το σουτ, αλλά ο Κλιάιτς ήταν σε καλή θέση και απέκρουσε τη μπάλα.

Ο Πλατανιάς, από την πλευρά του, παρατάχθηκε αμυντικά με σκοπό να μην αφήσει εκτεθειμένο τον Κλιάιτς και έψαχνε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να ξεμυτίσει από το καβούκι του. Η ευκαιρία τού δόθηκε στο 27΄, όταν ο Ενσικουλού σούταρε με το αριστερό, αλλά ο Μπόζοβιτς ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Λάρισα ήθελε αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Απογοητευμένοι οι οπαδοί της άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους παίκτες, γεγονός που έφερε ακόμη μεγαλύτερη νευρικότητα στους γηπεδούχους. Εκείνο ακριβώς το διάστημα ο Ντέλετιτς άνοιξε το σκορ. Στο 69΄πήρε τη μπάλα από τον Ναζλίδη και με έξοχο πλασέ νίκησε τον Κλιάιτς.
Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν για να διαφυλάξουν την εστία τους και ο Πλατανιάς κέρδισε μέτρα στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητικός.

Η ΛΑΡΙΣΑ ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ... ευτύχησε να σκοράρει στις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε στη διάρκεια του αγώνα. Η επιστροφή του Ντέλετιτς αποδείχθηκε άσος στο μανίκι του Ντόστανιτς.

O ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ... είναι μια ομάδα που έχει αποδεχθεί τη μοίρα της, κάτι που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών το φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο Σέζος έδωσε στους γηπεδούχους τα «σπόρια» δίχως να υποπέσει στο μεγάλο λάθος.

Μικρογραφία

Γήπεδο: ΑΕΛ FC ARENA
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0
ΓΚΟΛ: 69΄ Ντέλετιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)
ΚΑΡΤΕΣ: Κρίζμαν, Ζίζιτς, Γουάλας- Δημούτσος, Κασάλιτσα

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΑΡΙΣΑ (Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (46΄ Ντέλετιτς), Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (62΄ Περόνε), Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης (75΄ Λεοζίνιο)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Στάμου (74΄ Ουντότζι), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Πλιάτσικας, Ενσικουλού, Πετρόπουλος (83΄ Κασάλιτσα).

Δείτε τα highlighs του αγώνα εδώ