Πανιώνιος: Θα παλέψει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους, ωστόσο έχουν το «DNA» για να βγουν αλώβητοι. 

Πανιώνιος: Θα παλέψει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο

Μετά και την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου, ο Πανιώνιος έχει επιστρέψει στη βάση του προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία του. Μάλιστα, το φιλικό του Σαββάτου (3/3) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα είναι ένα γερό «τεστ» ενόψει της δύσκολης σεζόν που έρχεται.

Ο «Ιστορικός» έχει μπροστά του μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, αφού ξεκινάει με την τιμωρία των -6, εξαιτίας της μη αδειοδότησης και καλείται να βγάλει εις πέρας την αποστολή. Δηλαδή να πετύχει τον στόχο της παραμονής όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Τον ρόλο του «καπετάνιου» έχει αναλάβει ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός πήρε άριστα την περσινή περίοδο, καθώς κατάφερε να επαναφέρει τις ισορροπίες και να διώξει κάθε… σύννεφο πάνω από τη Νέα Σμύρνη.

Πλέον, «χτίζει» τον δικό του Πανιώνιο με όσα «όπλα» διαθέτει στη φαρέτρα του. Αρκετά νεανικό το έμψυχο δυναμικό, ωστόσο αυτό είναι το «DNA» της ομάδας και αν πρέπει να παλέψει, θα το κάνει με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Άλλωστε αυτό έκανε και τις περασμένες σεζόν.

Με παίκτες χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία αλλά με όνειρα και φιλοδοξίες. Εκείνοι έβγαιναν μπροστά. Τώρα έχει και τους παλιούς να βοηθήσουν και να προσφέρουν λύσεις στις δύσκολες στιγμές.

Η διοίκηση και ο κόσμος δείχνουν να εμπιστεύονται τον Μάντζιο και εκείνος έχει πιάσει δουλειά με απώτερο σκοπό να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν.