Πανιώνιος: Ο Μάντζιος θα χρειαστεί τις «παλιοσειρές»

Η σεζόν θα είναι δύσκολη για τους «κυανέρυθρους» και οι... παλιοί καλούνται να βγουν μπροστά!  

Πανιώνιος: Ο Μάντζιος θα χρειαστεί τις «παλιοσειρές»

Έχουμε τονίσει πολλάκις πως το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο δύσκολα για τον Πανιώνιο, καθώς η τιμωρία των -6 (λόγω της μη αδειοδότησης) θα τον βάλει από την αρχή στα… βάσανα. Μάλιστα, σε μια κούρσα με λιγότερες ομάδες αφενός, με περισσότερα παιχνίδια αφετέρου.

Παρόλα αυτά, στις τάξεις των «κυανέρυθρων» επικρατεί εξαιρετικό κλίμα ενώ διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές είναι αισιόδοξοι. Δουλεύουν καθημερινά με στόχο την άμεση παραμονή και ο Άκης Μάντζιος «χτίζει» τον δικό του Πανιώνιο.

Μαζί με τον Έλληνα τεχνικό όμως θα πρέπει να βγουν μπροστά και τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας. Σε ένα τόσο νεανικό συγκρότημα, οι Κόρμπος, Μανιάτης, Ντομίγκεζ και Κότνικ καλούνται να επωμιστούν αρκετό βάρος και να δείξουν τον δρόμο. Αρχικά στους νεαρούς και άπειρους από τέτοιες καταστάσεις, ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία στους ίδιους τους, τους εαυτούς.

Από τα αποδυτήρια μέχρι τον αγωνιστικό χώρο, οι «παλιοσειρές» της Νέας Σμύρνης και ο έμπειρος Ντομίγκεζ θα είναι εκείνοι που θα κρατάνε τα «χαλινάρια». Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» γνωρίζει πως αν καταφέρει να ταιριάξει τους…. παλιούς με τους νέους τότε θα έχει κάνει μεγάλο άλμα στη δύσκολη «μάχη» που έρχεται.