Και Κουρμπέλης μετά τον Λάζαρο;

Ο... κακός χαμός επικρατεί σε κύκλους μάνατζερ, καθώς μετά τον Χριστοδουλόπουλο βάζουν τον Ολυμπιακό σε ρόλο “παρατηρητή” και στην υπόθεση του διεθνή χαφ του Παναθηναϊκού!

Και Κουρμπέλης μετά τον Λάζαρο;

Είναι απολύτως φυσιολογικό, όταν υπάρχει η προοπτική κάποια “βαριά” ονόματα όπως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να κυκλοφορούν διαθέσιμα στην αγορά, να μπλέκεται (άθελά του βέβαια) και ο Ολυμπιακός.

Πριν από σχεδόν μία εβδομάδα το “ΦΩΣ” είχε αποκαλύψει όλα όσα ακούγονται για τον Λάζαρο σε κύκλους μάνατζερ. Το γεγονός ότι ο 31χρονος άσος δεν έχει ακούσει από τον Μελισσανίδη αυτά που θα ήθελε στις συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, είχαν ως αποτέλεσμα κάποιοι να βάζουν τον Ολυμπιακό σε ρόλο “παρατηρητή” της υπόθεσης.

Από τους ”ευρθρόλευκους” προέκυπτε το εξής: Ότι προτεραιότητα του συλλόγου δεν είναι τίποτα άλλο από τις αποχωρήσεις και την σταδιακή εκκαθάριση του ρόστερ. Όσο για τις μεταγραφικές κινήσεις; Οι όποιες συζητήσεις πάνε μετά το τέλος του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τις επίσημες τοποθετήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Για τον Λάζαρο πάντως επιμένουν κύκλοι μάνατζερ ότι ο Ολυμπιακός έχει πρόθεση να ασχοληθεί μαζί του, μόνο στην περίπτωση που δεν τα βρει με την ΑΕΚ. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, δεν θα κάνει την παραμικρή κίνηση...

Από χθες το μεσημέρι πάντως έχει κυκλοφορήσει άλλο ένα σενάριο. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και ο υποβιβασμός στη Β' Εθνική είναι πιο κοντά από ποτέ!

Σε αυτή την περίπτωση κάποιοι ποδοσφαιριστές ενδέχεται να κυνηγήσουν την ελευθερία τους και να μην ακολουθήσουν το “τριφύλλι” στην χαμηλότερη κατηγορία.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Επειδή υπήρχαν αρκετοί ψίθυροι για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Συγκεκριμένα, στην μανατζερική πιάτσα φημολογείται ότι ο Ολυμπιακός μετά τον Λάζαρο, παρακολουθεί διακριτικά τι θα συμβεί και με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κουρμπέλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να οτον απασχολήσει...

Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι ούτε για τον συγκεκριμένο παίκτη έχει γίνει οποιαδήποτε πρόταση ή έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Πέδρο Μαρτίνς. Επισήμως από το Λιμάνι αυτό που προκύπτει δεν είναι τίποτε άλλο από το θέμα των αποχωρήσεων. Αυτό είναι που τους “καίει”...