Ο Ολυμπιακός φέρνει... Φορτούνη - Τι γίνεται με Μπενζιά και Νταμπό

Η σιγουριά Γάλλων και Τούρκων για τον πρώτο, οι επαφές για τον δεύτερο.

Ο Ολυμπιακός φέρνει... Φορτούνη - Τι γίνεται με Μπενζιά και Νταμπό

Η απουσία του Κώστα Φορτούνη «φώναζε» στο ματς του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν και ο πρώτο που άκουσε τις φωνές πριν από οποιονδήποτε άλλον είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναζητά λοιπόν τον αντι-Φορτούνη και ο Γιασίν Μπενζιά είναι η λύση που κερδίζει πόντους. Ο Ολυμπιακός φουλάρει για χαφ και όπως αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ ο 25χρονος της Λιλ είναι σε πρώτο πλάνο.

Ο Γαλλοαλγερινός άσος είχε παίξει πέρυσι δανεικός στη Φενέρ μαζί με τον Βαλμπουενά. Τα ρεπορτάζ σε Γαλλία και Τουρκία έχουν σίγουρη τη μεταγραφή. Ο Μπενζιά, πάντα σύμφωνα με το ΦΩΣ, αρχικά ήταν αρνητικός, αλλά τώρα δείχνει «ζεστός» να παίξει στην Ελλάδα.

Εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα του Μπριάν Νταμπό, του μέσου από τη Μπουρκίνα Φάσο. Το ΦΩΣ γράφει σήμερα γι' αυτόν ότι ο Ολυμπιακός επιχειρεί να τον αποκτήσει, με δανεισμό από τη Φιορεντίνα.

Βέβαια φαίνεται πως για τον Αφρικανό χαφ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Φενερμπαχτσέ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζεται σε δημοσιεύματα ιστοσελίδων που έχουν σχέση με τους «βιόλα».

Απομένει να φανεί εάν έχει δόση αλήθειας ή αν ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι όλο και πιο κοντά για τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσδώσει σημαντική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή της ομάδας και για τον οποίο γίνεται προσπάθεια από την ελληνική ομάδα να τον δανειστεί από την Φιορεντίνα.