Παναιτωλικός: Ρήξη χιαστών ο Φρατζέσκος

Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Ορφέας Φρατζέσκος, έπαθε ρήξη χιαστών σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ,  και δε θα ακολουθήσει την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. 

Παναιτωλικός: Ρήξη χιαστών ο Φρατζέσκος

Ο Ορφέας Φρατζέσκος έπαθε ρήξη χιαστών και δε θα ακολουθήσει την προετοιμασία του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι.

Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την αποστολή, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, και μέσα σε αυτή δε θα βρίσκεται ο 19χρονος άσος, ο οποίος θα μείνει εκτός για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού

«Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία στο Καρπενήσι από σήμερα έως 1 Αυγούστου. Στο διάστημα αυτό θα δώσει φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ το Σάββατο 27 Ιουλίου. Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Λουσέρο, Παρράς, Γιαννιώτης Ηλ., Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Μαρσιάλ, Καμαρά, Μπακαδήμας, Φυτόπουλος, Καββαδίας. Κατόπιν συνεννόησης, στον Κυριακίδη δόθηκε 10ημερη άδεια. Εκτός αποστολής έμεινε ο Φραντζέσκος, ο οποίος τραυματίστηκε και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού».