Το κανάλι που θα μεταδώσει το φιλικό Λαμία-ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε ότι η κάλυψη του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ (24/07) θα γίνει τηλεοπτικά, από το Star Κεντρικής Ελλάδας.

Το κανάλι που θα μεταδώσει το φιλικό Λαμία-ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Λαμία, αύριο (24/07) δίνει ένα πολύ δυνατό φιλικό με την ΑΕΚ, και η διοίκησή της με επίσημη ανακοίνωση, ενημέρωσε ότι το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Star Κεντρικής Ελλάδας (που μεταδίδεται από την πλατφόρμα της Cosmote).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την Τετάρτη 24/07 στις 20:00 η Λαμία θα δώσει το πρώτο δυνατό φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της στο ΔΑΚ Λαμίας. Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά ζωντανά από το STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να παρακολουθήσει κάποιος το STAR Kεντρικής Ελλάδας.

-Οι κάτοικοι της Στερεάς Ελλάδας μέσω του επίγειου ψηφιακού δικτύου της Digea.

-Εξαιρετικό πλεονέκτημα, αποτελεί η Πανελλαδική μετάδοση του προγράμματος, μέσα από την πλατφόρμα του Cosmote TV (θέση 664) και από το WebTV (digitalstar.gr) του Σταθμού.

-Όσοι δεν βρίσκονται κοντά σε τηλεόραση, μπορούν να δουν το πρόγραμμα του Σταθμού από το smartphone, το tablet ή το ipad τους.

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν από το play store την εφαρμογή για android κινητά και από το app store την εφαρμογή για τα ios με το όνομα Star Κεντρικής Ελλάδας ή Star Kentrikis Elladas ή Star Kentrikis».