«Ο Ολυμπιακός θέλει δανεικό τον Νταμπό»

Η διαφωνία του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα που στέκεται εμπόδιο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

«Ο Ολυμπιακός θέλει δανεικό τον Νταμπό»

Για πολύ σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπριάν Νταμπό συνεχίζουν να κάνουν λόγο τα ιταλικά Μέσα. Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα ο παίκτης βρίσκεται στην προετοιμασία της Φιορεντίνα που πραγματοποιείται στην Αμερική και μάλιστα δεν έπαιξε στο φιλικό με την Άρσεναλ.

Το ότι φεύγε από τη Φλωρεντία είναι δεδομένο πλέον, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός πλάνων. Ο Νταμπό έχει στα χέρια του την πρόταση του Ολυμπιακού και της Ναντ και οι Ιταλοί θεωρούν πως η ομάδα του Πειραιά έχει προβάδισμα έναντι της γαλλικής.

Οι δύο ομάδες αν και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως δεν τα βρίσκουν στον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτή. Δηλαδή η Φιορεντίνα θέλει να πουλήσει τον παίκτη για να βάλει στο ταμείο της 3.000.000€, ενώ ο Ολυμπιακός συζητάει μόνο για δανεισμό του.

Η διαφωνία των δύο ομάδων σε αυτό το θέμα είναι πολύ σημαντική και όπως τονίζουν οι Ιταλοί η Φιορεντίνα δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω και είναι κάθετη πως θέλει να πουλήσει τον παίκτη και όχι να τον δώσει δανεικό.