Εν αναμονή της απάντησης του Νταμπό Ολυμπιακός και Ναντ

Ο 27χρονος χαφ δεν έπαιξε στο φιλικό της Φιορεντίνα με την Άρσεναλ και στην Ιταλία θεωρείται δεδομένη η πώληση του έναντι 3.000.000 €.

Εν αναμονή της απάντησης του Νταμπό Ολυμπιακός και Ναντ

Στην Αμερική βρίσκεται η Φιορεντίνα, η οποία συμμετέχει στο τουρνουά ICC, στο οποίο είχε λάβει μέρος πριν χρόνια και ο Ολυμπιακός. Οι «βιόλα» στο τελευταίο τους παιχνίδι αντιμετώπισαν την Άρσεναλ από την οποία και ηττήθηκαν με σκορ 3-0.

Σε αυτό το ματς, όμως, δεν βρήκε θέση ο Μπριάν Νταμπό, ο οποίος σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος χαφ από τη Μπουρκίνα Φάσο όχι απλά δεν έπαιξε στο ματς με τους «κανονιέρηδες», αλλά το παρακολούθησε από τα επίσημα του Σταδίου.

Οι Ιταλοί μετά και από αυτή την εξέλιξη θεωρούν δεδομένη την πώληση του Μπριάν Νταμπό, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα. Στη γειτονική χώρα επιμένουν ότι οι «βιόλα» θα εισπράξουν από την πώληση του Νταμπό 3.000.000€.

Δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τις ομάδες που έχουν στο… στόχαστρο τους τον ποδοσφαιριστή. Ναντ και Ολυμπιακός φέρονται να είναι οι δύο σύλλογοι που έχουν κάνει επίσημη πρόταση για τον παίκτη. Το παραπάνω ποσό δεν το διαπραγματεύονται οι Ιταλοί, όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα. Να σημειώσουμε πως από τον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα.

Η απόφαση έχει ληφθεί και ο παίκτης θα φύγει από τη Φλωρεντία. Το θέμα είναι που θα καταλήξει. Στη Γαλλία επίσης υπάρχουν ρεπορτάζ για τον 27χρονο χαφ σύμφωνα με τα οποία η Ναντ περιμένει την απάντηση του. Έχει την εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα και αναμένουν άπαντες να μάθουν αν θα επιλέξει να γυρίσει στη Γαλλία για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Νταμπό τις επόμενες ώρες αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση στις δύο προτάσεις που έχει στα χέρια του με τη Φιορεντίνα να περιμένει να εισπράξει 3.000.000 €.