Θέος για Φορτούνη: «Ικανοποιημένος από το πολύ καλό χειρουργείο» (pic)

Ο γιατρός του Ολυμπιακού μίλησε για την επέμβαση στον αρχηγό της ομάδας του Πειραιά και για το χρόνο επιστροφής του στη δράση.

Θέος για Φορτούνη: «Ικανοποιημένος από το πολύ καλό χειρουργείο» (pic)

Σε επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Κώστας Φορτούνης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χειρουργήθηκε από τον γιατρό της ομάδας του Πειραιά, Χρήστο Θέο. Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για την επέμβαση την οποία έκανε στον αρχηγό των Πειραιωτών και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της.

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Κώστας Φορτούνης - Πότε θα είναι έτοιμος

Αναλυτικά ο Χρήστος Θέος δήλωσε:

«Σήμερα στις 07:00 στο θεραπευτήριο «Metropolitan», ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο.

Ο Φορτούνης λίγα λεπτά μετά την επέμβαση (pic)

Μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο τον παίκτη, για την ίδια την ομάδα αλλά και για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Για μας αυτή η μέρα είναι σημαδιακή, γιατί σημαίνει την αρχή της αντίστροφης μέτρησης, για τη σταδιακή επάνοδό του, στην πλήρη δραστηριότητα και στην ένταξή του με την ομάδα.

Όλος ο ρομαντισμός του ποδοσφαίρου στα δάκρυα του Φορτούνη

Η διαδικασία για την πλήρη επάνοδό του, θεωρητικά, δεν μπορεί να είναι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μετά τους έξι-επτά μήνες, μπορούμε να πούμε πως μπορεί σταδιακά να μπει σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης με την ομάδα. Έχει τις καλύτερες συνθήκες για να επανέλθει και μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την επέμβαση, έγινε ένα πάρα πολύ καλό χειρουργείο, από εκεί ξεκινάμε».