Ολυμπιακός: Πέθανε ο Σταύρος Ρούσσος

Παλαιός παράγοντας του Ολυμπιακού. Στενός συνεργάτης του Σταύρου Νταιφά

Ολυμπιακός: Πέθανε ο Σταύρος Ρούσσος

Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Ρούσσος, ο οποίος υπήρξε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το 1980 έως το 1987 και στενός συνεργάτης του Σταύρου Νταϊφά.

Ο Σταύρος Ρούσσος απεβίωσε στον Πειραιά. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Κυριακή 21 Ιουλίου από τον Ιερό ναό της Παναγίας Οδηγήτριας Κιμώλου μετά την θεία λειτουργία. Μάλιστα το πλοίο του, Speedrunner III εκτάκτως στο δρομολόγιο της Κυριακής θα προσεγγίσει την Κίμωλο , προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην κηδεία.

Βαμβακούλας: Ο Νταϊφάς, ο Μαρινάκης, τα Πράσινα Πουλιά και το διπλό στην Τούμπα

Ο παλιός δημοσιογράφος του Φωτός και Αντιπρόεδρος επί τιμή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου(ΠΣΑΤ), Κώστας Μυλωνάς, έγραψε στα social media:

«Έφυγε από την ζωή ο Σταύρος Ρούσσος. Παλαιός παράγοντας του Ολυμπιακού. Ήταν στενός συνεργάτης του Σταύρου Νταιφά, στο Δ.Σ. της ερυθρόλευκης ΠΑΕ την περίοδο 1980-87,ενώ διετέλεσε και μέλος της διοίκησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακου. Επαγγελματικά πέτυχε απόλυτα. Ξεκίνησε από την αγαπημένη του Κίμωλο και μαζί με τον αδελφό του Ιάκωβο διέπρεψαν στην ναυτιλία.
Εγκατεστημένος στον Πειραιά ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος και με τη μεγάλη του αγάπη τον Ολυμπιακό, που υπηρέτησε άδολα και με συνέπεια.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην γενέτειρα του Κίμωλο.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Αντίο καλέ φίλε...».