Ισόπαλοι στο Καρπενήσι Πανιώνιος και Λάρισα (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Λάρισα το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Ισόπαλοι στο Καρπενήσι Πανιώνιος και Λάρισα (1-1)

Παιχνίδι για να ξεμουδιάσουν οι ποδοσφαιριστές και να βγάλουν οι προπονητές τα πρώτα συμπεράσματα, ήταν αυτό μεταξύ του Πανιωνίου και της ΑΕΛ.

Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με τον Δούμτσιο στο 8’ ωστόσο οι «βυσσινί» ισοφάρισαν στο 73’ με σουτ του Στάνκοβιτς.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του κάμπου ήταν καλύτερη αφού και την κατοχή της μπάλας είχε ενώ ήταν και πιο απειλητική. Άσχημα τα νέα για τον Άκη Μάντζιο που είδε τον Τσιλούλη να αποχωρεί, όντας τραυματίας.

ΑΕΛ: Πρώτο ημίχρονο: Κρίστινσον, Μόρας, Γκόλιας, Μπράλιτς, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Χαλάτσης, Νούσιος, Μιλοσάβλιεβιτς. Δεύτερο ημίχρονο: Ρίστιτς, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μπάλλας, Φατιόν, Γιάκος, Νούνιτς, Φιλίποβιτς, Πινακάς.

Πανιώνιος: Πρώτο ημίχρονο: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Κούρντι, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Κόρμπος, Αρτσε, Γλυνός, Δούμτσιος, Τσιλούλης. Δεύτερο ημίχρονο: Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Μπαξεβάνος, Ευαγγέλου, Μαξίμοβιτς, Οικονομίδης, Κραγιόπουλος, Καμαρά, Μανιάτης, Λιντεράκης, Παπανικολάου.