Με φανέλες του Ολυμπιακού ύψωσαν την ελληνική σημαία

Φίλοι των «ερυθρόλευκων» τοποθέτησαν τη γαλανόλευκη στο ψηλότερο σημείο της βραχονησίδας Ανθρωποφάς που ανήκει στο σύμπλεγμα Φούρνων Ικαρίας.

Με φανέλες του Ολυμπιακού ύψωσαν την ελληνική σημαία

Νεαροί με φανέλες του Ολυμπιακού πήραν την πρωτοβουλία και ύψωσαν την ελληνική σημαία στη βραχονησίδα Ανρθωποφάς. Η συγκεκριμένη βραχονησίδα βρίσκεται νοτιοανατολικά των Φούρνων και σύμφωνα με την ιστοσελίδα samos24.gr τρεις νεαροί από τους Φούρνους Κορσεών ύψωσαν τη γαλανόλευκη στο ψηλότερο σημείο για να τη βλέπουν όλοι.

Την Παρασκευή 13 Απριλίου οδηγήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο με σκάφος και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα samos24.gr τοποθέτησαν την ελληνική σημαία. Οι δύο από τους τρεις όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες φορούσαν μπλούζες του Ολυμπιακού.

Ο Ανθρωποφάς είναι μία νησίδα που δεν κατοικείται και ανήκει στο σύμπλεγμα των Φούρνων Ικαρίας, ενώ διοικητικά ανήκει στο Δήμο Φούρνων Κορσεών. Όπως αναφέρει το σάιτ samos24.gr το Υπουργείο εξωτερικό της Τουρκίας θεωρεί αμφισβητούμενη περιοχή το νησιωτικό σύμπλεγμα Φούρνων Ικαρίας και σε αυτό περιλαμβάνονται Μεγάλος και Μικρός Ανθρωποφάς.