Αποφασισμένος και ενωμένος ο Ολυμπιακός έφτασε στον Βορρά

Υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης έχουν συνοδεύσει την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας και θα βρίσκονται δίπλα σε παίκτες και προπονητή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αποφασισμένος και ενωμένος ο Ολυμπιακός έφτασε στον Βορρά

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας είχαν ληφθεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη με τον Όσκαρ Γκαρθία να έχει πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές. Στο μεγάλο Λιμάνι όλες αυτές τις ημέρες παραμένουν προσηλωμένοι στο ματς με τον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας πως είναι η μεγάλη τους ευκαιρία για να δώσουν απαντήσεις.

Στο Ρέντη όλη την εβδομάδα βρίσκονται δίπλα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ τα στελέχη της διοίκησης. Δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό και στο ταξίδι για την Θεσσαλονίκη.

Με το τσάρτερ που μετέφερε την ομάδα στην πόλη της Μακεδονίας ταξίδεψαν ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και εκ των αντιπροέδρων, Μιχάλης Κουντούρης, ο εκ των αντιπροέδρων Τάκης Αγραφιώτης, ο τεχνικός σύμβουλος, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς. Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης περίμενε τα μέλη της αποστολής, ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος είχε ταξιδέψει οδικώς και όχι με το τσάρτερ.

Διαβάστε επίσης

Με 21 στην Θεσσαλονίκη