Άρης: Κατασκόπευσε την ΑΕ Λεμεσού ο Παντελίδης

Την αντίπαλο του Άρη στο Europa League, ΑΕ Λεμεσού, παρακολούθησε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Σάββας Παντελίδης, στο φιλικό με την ουκρανική Ολεξάντρια

Άρης: Κατασκόπευσε την ΑΕ Λεμεσού ο Παντελίδης

Στην Βουλγαρία μετέβη ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, μαζί με τον βοηθό του, τον Ακη Βάβαλη, για να παρακολουθήσουν την ΑΕ Λεμεσού στο φιλικό της παιχνίδι με αντίπαλο την ουκρανική Ολεξάντρια.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει τον κυπριακό σύλλογο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και ο έμπειρος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ήθελε να βγάλει τα συμπεράσματά του για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η ΑΕ Λεμεσού νίκησε εύκολα την Ολεξάντρια με 2-0 στην Σόφια, ενώ για τρίτο φιλικό παιχνίδι κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ άνοιξε το σκορ στο 38’ με γκολ του Αγκάνοβιτς και στο 60’ ο Χουράδο με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μάλιστα, η Λεμεσιανή ομάδα έφτασε κοντά και σε ένα τρίτο τέρμα, αλλά στο 78’ ο Αγκάνοβιτς δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από πλεονεκτική θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Η ΑΕΛ αγωνίστηκε με τους Βοζίνια, Γκοντάλ, Ντόσα (45’ Ράσο), Τεισεϊρα, Νιλς (80’ Κυριάκου), Νταβόρ, Γκαστανάγια (45’ Γουήλερ), Ανάμοβιτς (80’ Γερολέμου), Αβραάμ (45’ Γκαζαριάν), Αγκάνοβιτς και Χουράδο (80’ Τόρες).

Ο πρώτος αγώνας του Άρη με την ΑΕ Λεμεσού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League είναι προγραμματισμένος την επόμενη εβδομάδα (25/07) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ρεβάνς στην Λάρνακα την 1η Αυγούστου.