Για Βαλτέρ και Ολυμπιακό, λένε οι Γάλλοι


Και τη Δευτέρα (15/7) υπήρχαν πολλές αναφορές στην Γαλλία ότι ο 24χρονος χαφ που κυκλοφορεί ελεύθερος από τη Νις, απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς.

Για Βαλτέρ και Ολυμπιακό, λένε οι Γάλλοι

Σανκαρέ, Φρανσέρζιο, Μπενασέρ και Βαλτέρ… Αυτοί είναι οι τέσσερις χαφ, τα τέσσερα «οκταροεξάρια» για την ακρίβεια, που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό από μανατζερικές πηγές ότι απασχολούν τον Ολυμπιακό.

Στην Γαλλία επιβεβαιώνουν ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει κρούση στην Μπορντό για τον Σενεγαλέζο Γιουνούς Σανκαρέ, ενώ την Δευτέρα (15/7) ένα δημοσίευμα του «mercato365.com» πήγε λίγο πιο δυνατά τον Ρεμί Βαλτέρ.

Ο 24χρονος χαφ που έμεινε ελεύθερος από τη Νις, έχει όντως προταθεί στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς.

Δεδομένα ο παίκτης έχει προταθεί και εξετάζεται. Όπως εξετάζονται και άλλα «οκταροεξάρια». Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι τι θα αποφασίσει ο Μαρτίνς και σε ποιον παίκτη θα κάτσει τελικά η… μπίλια.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι το θέμα του Βαλτέρ ή του Σανκαρέ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Γιασίν Μπενζιά της Λιλ. Ο τελευταίος κινείται περισσότερο στους χώρους που κινείται ο Φορτούνης, ενώ οι άλλοι δύο εξετάζονται ως έξτρα λύσεις για τη μεσοαμυντική γραμμή του Ολυμπιακού.