Ήρθε για να μείνει στον Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς!

Ο 19χρονος Σέρβος στόπερ που αποκτήθηκε από την Παρτιζάν, έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και σαν άλλος… Ραντζέλοβιτς μπαίνει με το πόδι στο «γκάζι» για να δείξει σε όλους στον Πειραιά ότι ορθώς ασχολήθηκαν μαζί του.

Ήρθε για να μείνει στον Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς!

Πενήντα ματς! Δεν τα λες και λίγα για έναν ποδοσφαιριστή που μόλις πριν από τρεις μήνες έκλεισε τα 19 του χρόνια. Ο λόγος για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος όταν άρχισε να παίρνει μπρος στην Παρτιζάν τον Γενάρη του ’18, έφτασε στο σημείο να αγωνιστεί σε 36 παιχνίδια του σερβικού πρωταθλήματος, σε 8 του Europa League και σε 6 του Κυπέλλου Σερβίας.

Ο γεννημένος τον Μάρτιο του 2000, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο τον παρακολουθούσε και κατάφερε να τον «κλέψει» μέσα από τα χέρια ομάδων από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Προτού πέσουν οι υπογραφές είχε αναπτυχθεί μία φημολογία ότι ο Σέρβος θα έμεινε για έναν χρόνο δανεικός στην Παρτιζάν. Μόνο που κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Μάρκοβιτς ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει στον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του να μπει «σφήνα» αρχικά στις αποστολές και εν συνεχεία στο αρχικό σχήμα.

Με το «καλημέρα», όπως ήταν φυσιολογικό, «κόλλησε» με τους Βούκοβιτς και Ραντζέλοβιτς. Απλώς το κοινό σημείο με τον Ραντζέλοβιτς έχει να κάνει με το γεγονός ότι όπως ο νεαρός εξτρέμ μπήκε στην προετοιμασία με το πόδι στο… γκάζι, κάπως έτσι μπήκε και ο Μάρκοβιτς.

Μπήκε αποφασισμένος για να μείνει και να δείξει στον Μαρτίνς από την πρώτη μέρα συνύπαρξής τους (σήμερα επέστρεψε ο Πορτογάλος από το Πλζεν) ότι μπορεί να ποντάρει πάνω του. Άλλωστε, το γεγονός ότι έπιασε δουλειά στον Ρέντη δύο μέρες νωρίτερα (την Δευτέρα θα ξεκινούσε μαζί με τον Καμαρά), αποδεικνύει του λόγου το αληθές: Ότι δεν θέλει να χάσει ούτε μία μέρα!

Ποια είναι η πρώτη γεύση που άφησε ο Μάρκοβιτς; Ότι είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του… Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο χορτάρι.